Bodyer

GOTS certificerede bodyer i bomuld og uld

I dette store udvalg finder du økologisk tøj til børn, herunder økologiske bodystockings til drenge og piger og nyfødte babyer i materialer i 100% økologisk bomuld og uld. Bodyerne fås både med korte ærmer og lange ærmer. Du kan finde bodyer der både er ensfarvede og bodyer i flotte mønstre.

Hos by Green Cotton har vi fremstillet bæredygtigt tøj til babyer i mange år. Komfort, design og bæredygtighed er nøgleordene for kollektionerne. Derfor er alle bodyer fra Müsli og Freds World GOTS certificeret og garanterer på denne måde, at de er fri for skadelige eller allergifremkaldende stoffer. Her finder du en skøn blanding af bodyer fra Freds World og Müsli og her er altid noget for enhver smag. Om man er til klassiske striber, et romantisk blomsterprint, eller en simpel basis body. Brug filtreringsmuligheden i venstre side, så du får vist den rigtige størrelse.


Bodyer til nyfødte og babyer

En body er ofte det inderste lag og et stykke tøj baby har på rigtig mange timer i døgnet. Bodyen er babyens beskyttende lag. Den skal beskytte huden og holde den varm og ikke udsætte den for allergifremkaldende stoffer. Derfor producerer vi kun GOTS certificerede bodyer.

Økologisk babytøj behøver absolut ikke længere at være hverken farveløst eller dyrt. Her på siden finder du bodyer til baby i mange forskellige farver og designs, med korte ærmer og lange ærmer, med detaljerede prints og detaljer, men også enkle og elegante designs. Det hele er lavet af økologisk bomuld fra kontrolleret økologisk dyrkning.


Bodyer til premature

Vi har en lille kollektion bestående af bodyer og tøj designet specielt til for tidligt fødte og nyfødte. Bodyerne fås i størrelse 44-74 og er designet med en slå-om lukning. Slå-om bodyer er den perfekte løsning til de første par måneder af livet. Når baby lige har set dagens lys og har forladt sin mors beskyttende mave, udsættes det lille barn for mange eksterne påvirkninger. Der er mange fordele ved en body med slå-om lukning. En wrap-body er ideel i tiden lige efter fødslen og i de første par måneder, da de ikke skal trækkes over hovedet. Når du skal tage bodyen på og af, er en wrap-body meget mere behagelig for babyen end en normal bodystocking. Det bliver lettere at skifte bleen og skifte tøjet med en slå-om body.


Bodyer fra Freds World

ALFA bodyen er en klassiker og en bestseller basis body. ALFA er en serie af fantastisk, blødt basistøj baby og børn bestående af bodyer, bluser, bukser mm. ALFA bodyen er med på hver kollektion og kommer altid i et stort farveudvalg, der kan sammensættes med sæsonens mange prints og styles. En body fra Freds World er en økologisk basis-body uden skadelig kemi.

Derudover laver Freds World også bodyer med skønne, farverige prints.


Bodyer fra Müsli

Müsli laver bodyer til babyer i mange forskellige designs. Müsli laver både bodyer med et klassisk udtryk og bodyer med mange skønne detaljer. Det kan være en body med flæser, en body med krave eller med pufærmer. Müslis bodyer er kendt for sine blomsterprint. Derudover er bodyerne fremstillet i en super blød, strækbar kvalitet - selvfølgelig altid økologisk og GOTS certificeret.

Müsli har en basis serie kaldet COZY ME, som blandt andet indeholder en basis body. Ærmerne har ekstra længde og kan foldes enten op eller ned, afhængig af barnets størrelse. Fold den ekstra ærmelængde ud, når barnet vokser, og bodyen kan hermed ofte holde endnu en størrelse. COZY me er 100% organisk og GOTS-certificeret. Mange farver og til en rigtig god pris!


Sommerdragt / sommerbody

Både Müsli og Freds World laver sommerdragter også kaldet en sommerbody. Det er en super sød og praktisk kortærmet body med lidt længde på benene, som baby kan bruge i de varmeste sommermåneder. Så er der ingenting der strammer om maven :)


Uldbodyer til baby

Vi har også altid en serie af uldbodyer med i vores kollektion. I sommermånederne fører vi bodyer i en lækker, blød og luftig uld-silke blanding, der består af 70% merino uld fra certificeret økologisk dyrehold og 30% silke. En uldbody er åndbar og temperatur regulerende. Den egner sig perfekt til om sommeren. I de kolde vintermåneder fremstiller vi bodyer af 100% uld, der samtidig er lidt tykkere og med samme egenskaber. Uld fra Müsli og Freds World er bæredygtig, organisk og GOTS certificeret. Ulden er af høj kvalitet, hvilket resulterer i, at uldbodyerne ikke kradser og holder til mange vaske.


Køb bodyer hos By Green Cotton

Hos By Green Cotton er du garanteret økologi for alle pengene. Økologi er lig med blødhed og høj kvalitet. Derfor finder du udelukkende økologiske bodyer til babyer her på siden. På den måde er du garanteret at modtage bodyer i høj kvalitet, som formår at holde sig bløde selv efter flere vask. Du er samtidig også garanteret smarte bodyer, som følger årstidernes farver og designs. Du opnår fri fragt ved køb over 500 kr.


Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe bruger børn bodystocking?

Børn er meget forskellige, og derfor varierer det også hvor længe de bruger bodystockings. Ofte hænger udskiftningen af bodystockings sammen med pottetræningen. Her vil det nemlig være langt lettere for dit barn, at have normalt undertøj på. Som hovedregel bruger de fleste børn bodystockings til omkring 2 års alderen.


Hvilket tøj skal man købe til nyfødt?

Bodystockings til babyer er et must have, og de kommer til at bruge en stor del af den første tid i dem. Det er derfor en god ide at have rigeligt med bodyer til din nyfødte baby, men også at supplere op med andet tøj som cardigans, dragter, bukser osv. Husk også sokker, strømpebukser og huer, så den lille ny holder varmen på alle kropsdele.


Hvor mange bodyer skal man have?

Din baby vil bruge bodyer hver dag, og det er derfor en god ide at have nok af dem. Vi anbefaler at man mindst har 8-10 bodystocking, så der altid er en nyvasket og klar til brug. Bodyer findes i flere varianter, og det er en god ide også at have årstiden i mente. Er det sommer, skal du højst sandsynligt bruge flere bodyer uden ærmer, end hvis det er vinter. Det er dog en god ide altid både at have langærmede og kortærmede bodyer på lager, uanset årstid.


Hvordan giver man baby bodystocking på?

Bodystockings lavet i et strækbart materiale og med store halsudskæringer vil være lettere at få på din baby. Stræk gerne i hals udstrækningen, inden du tager den over hovedet på din baby. Start med at tage den over baghovedet og derefter ansigtet. Når bodyen er over hovedet kan du du strække babys arme gennem ærmerne. Efter få gange vil du hurtigt finde teknikken, og det vil blive let at give din baby body på.


Hvad skal baby have på om sommeren?

Den danske sommer kan svinge meget i temperatur, og derfor er det en god ide at have en god basisgarderobe. Til de meget varme dage vil en bomulds body tit være nok, men det kan varierer fra baby til baby. Selvom det er meget varmt, kan der være behov for ekstra tøj. Et godt gammeldags trick er at mærke i nakken. Er din baby kølig eller svedig, skal du enten have lidt tøj af eller på.

View as Grid Liste

Items 1-32 of 204

Set Descending Direction
 1. SKY body
  SKY body
  199,00DKK
 2. PIRATE body
  PIRATE body
  199,00DKK
 3. BUMBLEBEE body
  BUMBLEBEE body
  199,00DKK
 4. BUMBLEBEE body
  BUMBLEBEE body
  169,00DKK
 5. BUMBLEBEE sommerdragt
  BUMBLEBEE sommerdragt
  229,00DKK
 6. SKY sommerdragt
  SKY sommerdragt
  229,00DKK
 7. SKY body
  SKY body
  229,00DKK
 8. PIRATE sommerdragt
  PIRATE sommerdragt
  229,00DKK
 9. POPLIN sommerdragt
  POPLIN sommerdragt
  299,00DKK
 10. BUMBLEBEE body kjole
  BUMBLEBEE body kjole
  229,00DKK
 11. PIRATE body
  PIRATE body
  169,00DKK
 12. ALFA STRIPE body
  ALFA STRIPE body
  199,00DKK
 13. ALFA STRIPE body
  ALFA STRIPE body
  199,00DKK
 14. ALFA STRIPE sommerdragt
  ALFA STRIPE sommerdragt
  229,00DKK
 15. ALFA STRIPE sommerdragt
  ALFA STRIPE sommerdragt
  229,00DKK
 16. POPLIN selebukser
  POPLIN selebukser
  299,00DKK
 17. FILIPENDULA pufærme body med blomsterprint
  FILIPENDULA pufærme body med blomsterprint
  199,00DKK
 18. AUTOMOBILE body med bilprint
  AUTOMOBILE body med bilprint
  199,00DKK
 19. FILIPENDULA body med blomsterprint
  FILIPENDULA body med blomsterprint
  169,00DKK
 20. DOT body med prikker
  DOT body med prikker
  199,00DKK
 21. DOT bodykjole med prikker
  DOT bodykjole med prikker
  279,00DKK
 22. FILIPENDULA bodykjole med blomsterprint
  FILIPENDULA bodykjole med blomsterprint
  279,00DKK
 23. FILIPENDULA body med front print
  FILIPENDULA body med front print
  199,00DKK
 24. MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  199,00DKK
 25. MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  199,00DKK
 26. MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  199,00DKK
 27. MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  199,00DKK
 28. STRIPE RIB body med knapper
  STRIPE RIB body med knapper
  229,00DKK
 29. POINTEL pufærme body med hulmønster
  POINTEL pufærme body med hulmønster
  169,00DKK
 30. STRIPE RIB body
  STRIPE RIB body
  199,00DKK
 31. POINTEL body med hulmønster og flæsekrave
  POINTEL body med hulmønster og flæsekrave
  199,00DKK
 32. POPLIN skjorte body
  POPLIN skjorte body
  279,00DKK
Page
per side