Babybukser

Babybukser i økologisk bomuld 

Vores babybukser er designet og lavet specielt til de allermindste - der er lagt vægt på komfort og pasform - der er plads til bleen og plads til bevægelse. De er bløde og praktiske - de er designet til at ligge i, at kravle i, tumle i og opdage verden i! Vi har et stort udvalg af økologiske babybukser året rundt - lette og luftige om sommeren og varme og bløde om vinteren. Se hele udvalget af babybukser fra både Freds World og Müsli her på siden. 

Vores babybukser er alle lavet af blød, økologisk bomuld i mange forskellige kvaliteter, alle velegnet til den bløde, lidt sarte babyhud. Det kan være en strækbar kvalitet tilsat en lille mængde elastan, der gør materialet velvalgt til babybukser. Den strækbare kvalitet er blød og behagelig og bukserne er nemme at bevæge sig i. Vi laver også en vævet kvalitet af 100% vævet bomuld - det bruges til de super lette og luftige sommer babybukser, der er helt perfekt på ferien eller en varm sommerdag. 


GOTS certificerede babybukser i høj kvalitet

Alle babybukser fra Müsli og Freds World er fremstillet i henhold til GOTS, Global Organic Textile Standard. Tekstiler, der er GOTS certificeret, består af økologisk producerede naturlige fibre. Alle anvendte farvestoffer skal også opfylde særlige miljømæssigt kriterier og arbejdsforholdene hos dem der producerer tøjet er i orden og kontrolleret. Når baby begynder at kravle, stilles der pludselig højere krav til kvaliteten af især bukserne - de begynder at blive godt slidte på knæene. Derfor skal du vælge dine babybukser fra Müsli eller Freds World - vi har produceret kvalitets babytøj i mange år på vores egne fabrikker i Europe. Kvaliteten er holdbar, selv vask efter vask, og de fleste af vores babybukser ender endda med at gå i arv.

Vi har altid lageret fyldt med babybukser i mange forskellige designs og farver. Hos både Müsli og Freds World kan du altid finde et par babybukser, der matcher til en bluse eller body i samme design. Kombiner dine babybukser, med en body fra samme designprogram - så har du et supersødt sæt. Vores designprogrammer har mange forskellige udtryk - Du kan finde bukser med print af fx blomster og dyr, der er farverige babybukser, basis babybukser, bukser med broderi på bagdelen eller på knæene og babybuser med seler eller lommer. 


Babybukser med bred kant

Da din baby ikke kan fortælle dig, om bukserne sidder godt, eller om de klemmer et sted, er det en fordel at købe behagelige babybukser med en så bred linning som muligt. De fleste af vores babybukser har en bred linning om maven og dermed undgår man en træls, gnavende elestik i livet, der nemt kan blive for stram om babymaven. Den brede linning gør at bukserne sidder godt uden at stramme og ikke mindst at bukserne er behagelige for baby at have på. 


Babybukser med lapper på knæene 

Hos by Green Cotton kan du altid finde babybukser med lapper og forstærkning på knæene. En af Freds Worlds bestsellere er ALFA babybukserne. Det er et par ensfarvede basis babybukser, de er rummelige og super behagelige med ribkant både ved maven og fødderne. Og så har de lapper på knæene for bedre holdbarhed. ALFA bukserne går igen, sæson efter sæson, da de er utroligt populære.  


Babybukser med flæser 

Fra mærket Müsli, kan du ofte finde et stort udvalg af babybukser med flæser. Det giver noget ekstra til ethvert outfit med de søde små flæser. Flæserne er selvfølgelig lavet af blød bomuld, så der ikke er noget der kan irriterer barnet. Tværtimod kan det være meget spændende for de små babyfingre, at få fat i de små flæsekanter.


Babybukser med seler 

Selebukser er super praktiske til hverdagsbrug. Generelt er der et lille problem med små børn og bukser - Bukserne glider ned når den lille kravler rundt. Det sker ikke med et par selebukser. 

Derudover er et par seler bare super cool og tilføjer også noget ekstra til outfittet - en helt almindelig basisbody og et par selebukser, så har du et super sødt og smart sæt. Brug selebukserne hvis din baby skal med til fest og skal se lidt ekstra smart ud. Selebukserne fra Müsli, er lavet i en lækker blød og strækbar kvalitet. Selerne er lavet i samme materiale for bedre pasform - så komforten er i top og der er ikke noget der strammer. 


View as Grid Liste

Items 1-32 of 126

Set Descending Direction
 1. TWILL bukser
  TWILL bukser
  349,00DKK
 2. Underbukser 2-pak -pige
  Underbukser 2-pak -pige
  199,00DKK
 3. Underbukser 2-pak -pige
  Underbukser 2-pak -pige
  199,00DKK
 4. SWEAT selebukser med flæser
  SWEAT selebukser med flæser
  299,00DKK
 5. CARDAMINE bukser med læg og blomsterprint
  CARDAMINE bukser med læg og blomsterprint
  199,00DKK
 6. DAISY bukser med sløjfe og blomsterprint
  DAISY bukser med sløjfe og blomsterprint
  199,00DKK
 7. COZY sweatbukser
  COZY sweatbukser
  199,00DKK
 8. COZY sweatbukser
  COZY sweatbukser
  199,00DKK
 9. COZY sweatbukser
  COZY sweatbukser
  199,00DKK
 10. SWEAT bukser med vidde
  SWEAT bukser med vidde
  229,00DKK
 11. SWEAT bukser med store lommer
  SWEAT bukser med store lommer
  229,00DKK
 12. SWEAT bukser med store lommer
  SWEAT bukser med store lommer
  229,00DKK
 13. SWEAT selebukser
  SWEAT selebukser
  299,00DKK
 14. WHALE bukser
  WHALE bukser
  199,00DKK
 15. COZY ME bukser med sløjfe
  COZY ME bukser med sløjfe
  199,00DKK
 16. COZY ME bukser med sløjfe
  COZY ME bukser med sløjfe
  199,00DKK
 17. COZY ME bukser med sløjfe
  COZY ME bukser med sløjfe
  199,00DKK
 18. COZY ME smock bukser
  COZY ME smock bukser
  199,00DKK
 19. COZY ME bukser med vidde
  COZY ME bukser med vidde
  199,00DKK
 20. COZY ME bukser med flæser
  COZY ME bukser med flæser
  199,00DKK
 21. COZY ME bukser med flæser
  COZY ME bukser med flæser
  199,00DKK
 22. COZY ME bukser med bindebånd
  COZY ME bukser med bindebånd
  199,00DKK
 23. COZY ME bukser med forlomme
  COZY ME bukser med forlomme
  179,00DKK
 24. COZY ME bukser med forlomme
  COZY ME bukser med forlomme
  179,00DKK
 25. COZY ME bukser med store lommer
  COZY ME bukser med store lommer
  219,00DKK
 26. COZY ME bukser med store lommer
  COZY ME bukser med store lommer
  219,00DKK
 27. KNIT bukser i strik
  KNIT bukser i strik
  249,00DKK
 28. KNIT bukser i strik
  KNIT bukser i strik
  249,00DKK
 29. KNIT bukser i strik
  KNIT bukser i strik
  249,00DKK
 30. COZY ME bukser med flæser
  COZY ME bukser med flæser
  199,00DKK
 31. ZODIAC bukser med print af stjernehimlen
  ZODIAC bukser med print af stjernehimlen
  199,00DKK
 32. COZY ME bukser
  COZY ME bukser
  179,00DKK
Page
per side