Shorts og bloomers

Shorts til børn i økologisk bomuld

Bare ben og skrammer på knæene - så er det sommer. Klæd dine børn praktisk og behageligt på i sommermånederne med shorts fra Müsli eller Freds World. Vi tilbyder shorts til børn og babyer til enhver lejlighed. Om modellen skal være fin og festlig eller sporty og afslappet, om det er til piger eller drenge - så har vi et større udvalg her på siden. Shorts fås i mange forskellige stilarter og egner sig til forskellige lejligheder. Müsli laver både sweatshorts, bloomers, cykelshorts og ¾ bukser. Både Müsli og Freds World laver også shorts helt ned i babystørrelse - størrelse 68. De er designet til de allermindste, så der er god plads til både ble og babylår. Alle vores shorts er fremstillet af det blødeste, strækbare bomuld i af høj kvalitet - økologisk og GOTS certificeret. Det er et blødt og fleksibelt materiale som barnet kan bevæge sig frit i. 


Bloomers i økologisk bomuld 

Vi synes bloomers er noget af det allersødeste babytøj. Og så er det praktisk at de kan bruges året rundt. Brug dem som shorts når det er tid til bare ben. Eller brug dem med et par strømpebukser eller leggings indenunder, så kan bloomers bruges året rundt.  

Bloomers fungerer perfekt som shorts til de små blebørn og babyer. De sidder tæt om maven, men også nede omkring lårerne. Det gør at bleen bliver holdt perfekt på plads og ikke kommer til syne. Det kan være problemet med almindelige shortsmodeller til de små babyer og tumlinge, der ligger ned eller kravler rundt - bleen stikker ud og det er hverken praktisk eller ser godt ud. Et par bloomers holdet det hele på plads. Her finder du bloomers fra Müsli og bloomers fra Freds World - god kvalitet, komfort til din baby, økolgosk bomuld, GOTS certificering. 


Piratbukser eller ¾ bukser til børn 

Vores ¾ leggings, også kaldet for piratbukser, er en legging der går til under knæet. ¾ leggings er en meget anvendelig buks, der kan bruges hele sommeren med en top eller kjole til. Men de kan også bruges i endnu længere tid, end et par korte shorts. Når de første solstråler bryder frem i løbet af forårsmånederne er det allerede tid til at finde piratbukserne eller ¾ leggingsene frem. De dækker lidt mere end et par shorts og derfor gør det heller ikke så meget, hvis skyerne pludselig tager over i løbet af dagen, børnene kan sagtens holde varmen i et par ¾ bukser alligevel. Ligeledes i efterårsmånederne. 

Mange piger vil gerne have et par ¾ bukser indenunder deres sommerkjoler eller nederdele. Derfor finder du også vores ¾ bukser i mange forskellige basisfarver, så de nemt kan kombineres med sæsonens farver, mønstre og prints. 


Cykelshorts til børn

Cykelshorts til børn har længe været populært om sommeren. Det er nemt og super dejligt at have på en varm sommerdag! Tag et par bløde cykelshorts på, en top til og spring ud i det blå. Cykelshorts fra Müsli er lavet i økologisk bomuld tilsat en lille mængde elastan. Det gør dem strækbare og behagelig. Cykelshorts fra Müsli er GOTS certificeret. 

Filtre
View as Grid Liste

1 Item

Set Descending Direction
  1. 50%
    COZY ME shorts
    COZY ME shorts
    89,50DKK Før 179,00DKK
per side