Hagesmække

Praktisk hagesmæk med opsamler til hverdagens uheld


En hagesmæk eller savlesmæk, som den også kaldes, er fuldstændig uundværlig i hjem med småbørn. Der går sjældent lang tid, før de små enten har spilt mad eller savlet. Det er helt naturligt, men kan i længden blive lidt træls, hvis det altid går ud over barnets tøj. Her kommer savlesmække ind i billedet. En god hagesmæk kan nemt afhjælpe de værste katastrofer, så du kun behøves udskifte hagesmækken og ikke alt barnets tøj.

Når du skal finde den perfekte spisesmæk, er det en god ide at gå efter en hagesmæk med opsamler. Opsamleren medvirker til at størstedelen af maden ikke havner på hverken gulvet eller i barnets skød. I stedet bliver madkrummer opsamlet i en lille lomme, som nemt kan tømmes efter endt brug. En hagesmæk med lomme er desuden lige så effektiv til at fange løbende sjavl eller spilte drikkevarer.

Umiddelbart kan en hagesmæk i stof virke lidt upraktisk, men vores hagesmække har en coated overflade på forsiden, som gør dem smudsafvisende og lette at aftørre.


GOTS certificeret og økologisk hagesmæk til baby


Alle hagesmækkene er fra Müsli og er fremstillet af 100% økologisk bomuld i en lækker og blød kvalitet. Derudover er hagesmækkene GOTS certificeret. En certificeret økologisk hagesmæk sikrer, at dit barn ikke udsættes for skadelig kemi eller allergi-fremkaldende stoffer. GOTS certificeringen er din sikkerhed for, at hagesmækkene er fri for disse kemikalier, og desuden er produceret med størst mulig omtanke for miljøet.

En hagesmæk til baby kan blive udsat for lidt af hvert, og det er derfor en stor fordel, at hagesmækken har en kvalitet der kan tåle at blive brugt. Vores økologisk savlesmæk er i høj kvalitet, og har derfor en rigtig god holdbarhed, der kan tåle at blive brugt, spildt på og vasket mange gange.


Sød hagesmæk med print

Selvom hagesmække primært har en praktisk funktion, må de stadig gerne være flotte at se på. Vores udvalg af hagesmække findes i forskellige flotte farver og print. Farverne på vores hagesmække er både trendy, varme og naturnære, og kan derfor bruges uanset hvilket tøj dit barn har på.
Vores fine hagesmæk har også en to luknings mulighed, så størrelsen kan justeres og bruges selv når dit barn er vokset. Den bløde bomuldskvalitet på bagsiden gør den yderst behagelig at have på for barnet.

Find din favorit hagesmæk med print her på siden, og kontakt os gerne hvis du har nogen spørgsmål. Du kan med fordel også tage et kig på vores store udvalg af tøj til børn, som både er smart og holdbart.


Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begynder baby at bruge hagesmæk?

Generelt starter brugen af hagesmæk, når din baby begynder at spise grød og mad. Det kan naturligvis varierer fra baby til baby hvornår det er. Hagesmækken er større end en savlesmæk, og ofte forsynet med en lomme, som kan gribe de værste madrester. Du vil helt blive glad for en god hagesmæk, så du sparer vasketøj og det værste gris på både tøj og gulvet.


Hvilken hagesmæk er bedst?

En god hagesmæk har en lomme, der kan fange madrester, som ellers ville være havnet på gulvet. Derudover er det vigtigt at hagesmækken er behagelig for dit barn at have på, og lavet i blødt og rart materiale der ikke kradser. Du bør desuden gå efter en hagesmæk som har en coated overflade, der gør hagesmækken smudsafvisende og let at rengøre.


Hvornår holder babyer op med at savle?

Hvor meget og hvor længe et barn savler kan variere ufatteligt meget. Når dit barn begynder at få tænder, vil det også have tendens til at savle ekstra meget. Typisk starter savleriet når din baby er omkring 2 måneder, og er først aftagende i to års alderen. Hos nogle står det dog på i længere tid.


Hvor lang tid bruger baby savlesmæk?

En baby bruger savlesmæk fra de er omkring 2 måneder til 2 år. Når de begynder at få tænder, kan savleriet være ekstra intenst i en periode. De fleste børn vil også savle mere når de bruger sut, og derfor kan det være en god ide at minimere brugen af den, når de skal sove. Lad blot din baby bruge savlesmæk så lang tid du føler det er nødvendigt.


Hvor mange savlesmække har man brug for?

Alle babyer savler - nogle dog mere end andre. Det er altid en god ide at have et godt lager af savlesmækker, da det typisk er noget din baby bruger hver dag de første år. Og ofte skal man også bruge flere styk om dagen. 12 stykker er i hvert fald ikke for lidt, men igen afhænger antallet også af din baby.

View as Grid Liste

8 Items

Set Descending Direction
 1. MUSLIN hagesmæk/savlesmæk
  MUSLIN hagesmæk/savlesmæk
  99,00DKK
 2. MUSLIN hagesmæk/savlesmæk
  MUSLIN hagesmæk/savlesmæk
  99,00DKK
 3. MUSLIN hagesmæk/savlesmæk
  MUSLIN hagesmæk/savlesmæk
  99,00DKK
 4. AUTOMOBILE hagesmæk
  AUTOMOBILE hagesmæk
  129,00DKK
 5. FILIPENDULA hagesmæk
  FILIPENDULA hagesmæk
  129,00DKK
 6. 50%
  GIRAFFE hagesmæk
  GIRAFFE hagesmæk
  64,50DKK Før 129,00DKK
 7. 50%
  MEADOW hagesmæk
  MEADOW hagesmæk
  64,50DKK Før 129,00DKK
 8. 50%
  REED hagesmæk
  REED hagesmæk
  64,50DKK Før 129,00DKK
per side