Huer og hårbånd

Certificeret og økologiske huer til børn i høj kvalitet

Når kulden så småt melder sin ankomst, er det vigtigt at holde barnets hoved og øre lune, og til det formål er huer til børn selvfølgelig helt perfekte! Her på siden findes et skønt udvalg af lækre og nuttede børnehuer i mange forskellige størrelser, farver og varianter fra Müsli og Freds World.

Alle vores huer til børn og babyer er økologiske og GOTS certificeret. Det betyder at bomulden der er brugt i huerne er certificeret økologisk og der er taget strenge hensyn til miljø, processen og arbejdsforholdene. Med en GOTS certificeret babyhue eller børnehue, er du desuden sikret, at der ikke er brugt nogle skadelige stoffer, hvilket er en tryghed for dig som forældre. I udvalget finder du forskellige huer herunder strikkede huer, elefanthuer, sløjfe huer, baby huer, beanie huer, sommerhatte, og hårbånd. Du kan med fordel investere i flere huer til dit barn, så dit barn har mulighed for at holde varmen om vinteren med en flot strikhue, mens barnet kan bære en smart beanie hue til et smart outfit, når det bliver lidt lunere.


Huer og hårbånd i flotte farver

Hos By Green Cotton finder du et bredt sortiment af huer og hårbånd i forskellige farver og mønstre til børn i alle aldre. Her på siden har du mulighed for at finde huer og hårbånd i moderne farver og mønstre. Måske er du på udkig efter en flot, mønstret beanie eller en flot, ensfarvet strikket hue. Vi har lidt for enhver smag, og derfor kan du med sikkerhed finde en hue eller et hårbånd, som passer til dit barn.


Tynd bomulds hue til børn, når vejret er mildt

En tynd hue til børn er perfekt når vejret skifter og det endnu ikke er særligt koldt. Det bløde og lækre økologiske bomuld vil smyg sig behageligt om ørene. Huerne indeholder desuden elastan, som sikrer en strækbar kvalitet, der giver en optimal pasform. De fine huer til børn findes i et udvalg af skønne og varme farver, der passer perfekt til hue-årstiden. Køber du beanie til børn her på siden, får du en fin 2-pak med to huer i matchende farver.


Lækre elefanthuer til børn og babyer i merinould

Merinould kommer fra merinofåret, og er et naturligt uldprodukt, der er både blødere og tyndere end almindeligt uld. Den store fordel ved merinould er, at det er temperaturregulerende og varmer selv i våd tilstand. En elefanthue til børn i uld, er derfor et fantastisk valg, når temperaturen begynder at dale. Den vil sikre at barnet holdes varm på både hals og hoved. Elefanthuerne i uld, er både GOTS og Naturetexx Plasma certificeret. Det betyder blandt andet at der ikke er superwash, sheep dip eller grusom dyretransport.


Babyhue til den mindste

Hvis du er på udkig efter en babyhue, findes de selvfølgelig også her på siden i samme lækre kvalitet og GOTS certificeret. Særligt når barnet sover udendørs i en barnevogn eller når I skal ud at gå en tur, er babyhuer et must. Som hue til den nyfødte baby, er de fine babyhatte med bindebånd særligt velegnet, da de ikke så nemt falder af.


Fine hårbånd til børn i blød økologisk bomuld

Leder du efter et sødt hårbånd til dit barn, er de skønne hårbånd fra Müsli helt perfekte. De kommer både som ensfarvede eller med mønster, så uanset om det er til hverdag eller fest, kan du forhåbentligt finde et der passer perfekt. Vores hårbånd er både velegnet til de mindre og større børn, da de er onesize. Sløfjen på hårbåndet kan bindes op og størrelsen justeres.


Størrelsesguide til baby- og børnehuer

Huerne fra Müsli og Freds World kan fås i flere forskellige størrelser. Ved de huer, hvor der står “BABY”, er størrelserne 56/62, 68/74, 80/86 og 92/98. I alder svarer det cirka til, at huerne kan bruges til babyer på 1-2 måneder og op til omkring 2 års alderen.

Huer, hvor der ikke står “BABY”, kan bruges af børn fra omkring 3 års alderen til 9 år. Størrelserne er her 104/110, 116/122 og 128/134. Størrelserne er barnets højde i cm. Så er dit barn 120 cm, bør du vælge størrelse 116/122.

For at gøre det mere overskueligt, når du leder efter en hue eller hårbånd til dit barn, kan du med fordel benytte filtreringsmuligheden i venstre side. På den måde kan du lettere danne dig et overblik over kønnene og størrelserne. Gå på opdagelse i udvalget af lækre og økologiske baby- og børnehuer, hvor du forhåbentligt vil finde et godt match til netop dit barn.

Har du forelsket dig i et flot hårbånd eller en flot hue til dit barn, så tøv ikke med at tage et kig på vores store udvalg af tøj til børn. Her kan du med garanti finde noget tøj, der matcher den flotte hue eller det smukke hårbånd.


Ofte stillede spørgsmål

Skal en baby bruge hue hele tiden?

En nyfødt baby kan endnu ikke regulere sin kropsvarme. Det medfører at babyen nem enten bliver for varm eller for kold. Det er først når barnet er ca. seks måneder gammel, at centret for krops regulering er fuldt udviklet. Derfor kan det være en god idé for barnet, at benytte en hue, især i de kolde måneder.


Hvordan finder jeg den rigtige størrelse hue til mit barn?

Du har helt sikkert prøvet at eje en hue, som enten har været for lille eller for stor. For at undgå at det samme sker for dit barn, er det vigtigt at vurdere om huen sidder godt på hovedet. Når du skal vurdere det, bør du lægge mærke til, om huen sidder for stramt. Størrelsen på huen kan variere fra brand til brand. Mange huer er opdelt i størrelser såsom 56/62, 128/134 osv. som passer til dit barns højde. Derfor bør du være opmærksom på disse størrelser, når du køber huer til dit barn.


Hvor kan man købe huer til børn?

Du finder økologiske GOTS certificerede huer og hårbånd til børn hos By Green Cotton. Her finder du huer og hårbånd fra By Green Cottons egne mærker Müsli og Freds World. Müsli og Freds World er bygget op omkring økologi og miljømærket tekstiler. Med en hue eller et hårbånd fra Müsli eller Freds World er du derved garanteret høj kvalitet og et eksklusivt design. Derfor kan du med sikkerhed finde et produkt, der vil være til glæde og gavn for dit barn.

View as Grid Liste

Items 97-107 of 107

Set Descending Direction
 1. 50%
  ALFA hårbånd
  ALFA hårbånd
  39,50DKK Før 79,00DKK
 2. 50%
  POWER beanie med stort blomsterprint
  POWER beanie med stort blomsterprint
  57,50DKK Før 115,00DKK
 3. 50%
  POWER beanie med stort blomsterprint 2-pak
  POWER beanie med stort blomsterprint 2-pak
  114,50DKK Før 229,00DKK
 4. 50%
  POLAR beanie 2-pak
  POLAR beanie 2-pak
  139,50DKK Før 279,00DKK
 5. 50%
  POLAR beanie
  POLAR beanie
  57,50DKK Før 115,00DKK
 6. 50%
  TINY hat med blomsterprint
  TINY hat med blomsterprint
  99,50DKK Før 199,00DKK
 7. ALFA beanie 2-pak
  ALFA beanie 2-pak
  279,00DKK
 8. 60%
  VM fodbold nissehue
  VM fodbold nissehue
  79,60DKK Før 199,00DKK
 9. CHECK TWILL savlesmæk med tern
  CHECK TWILL savlesmæk med tern
  149,00DKK
 10. AUTOMOBILE hagesmæk
  AUTOMOBILE hagesmæk
  129,00DKK
 11. FILIPENDULA hagesmæk
  FILIPENDULA hagesmæk
  129,00DKK
Page
per side