Sidste chance ❤ Køb din lykkepose her

Flyverdragter

Flyverdragt fra Freds World - fri for flour og skadelig kemi

Freds World kommer hver sæson med en super lækker, gennemarbejdet flyverdragt, med mange funktionelle og gennemtænkte detaljer. Flyverdragten fra Freds World er Varm og åndbar - og ikke mindst garanteret fri for fluor komponenter og andre kemikalier, der på sigt kan skade både miljøet og dit barns helbred. Et sikkert valg! 

Flyverdragten har nemlig en miljøvenlig imprægnering uden fluorstoffer og andre problematiske stoffer. En imprægnering er nødvendig for at gøre flyverdragten vandafvisende og smudsafvisende. Samtidig skal imprægnering være af sådan en kvalitet at materialet bibeholder sin åndbarhed. Flyverdragten er desuden fremstillet af genbrugspolyester. Polyesteren der er anvendt, er lavet i samarbejde med firmaet Repreve. Repreve omdanner brugte plastikflasker til fibre, der kan bruges i f.eks. overtøj.

Vi fører to modeller - En baby flyverdragt og en flyverdragt til børn, der begge er lavet med mange funktionelle detaljer og holder barnet tørt og varmt.


Flyverdragtens funktioner

Flyverdragterne har lommer med svejsede lynlåse, der sørger for at hverken kulde, vind eller sne kan trænge ind. 

Flyverdragterne har et tyndt lag hurtigttørrende polyester påsyet ved ærmeafslutningerne. Der er hul til hul til tommelfingeren og det sørger for at vind og sne ikke kan trænge ind ved ærmerne og samtid at vanter sidder rigtig godt og ikke glider af. Der er både elastik og lynlås i buksebenet, så dragten sidder godt omkring vinterstøvlen. Ligeledes er der elastikker til at sætte under støvlen, så buksebenene ikke kravler op. 

Hætten er aftagelig - det skal den være af sikkerhdsmæssige årsager, så hvis barnet kommer til at hænge fast i noget med hætten, hopper hotten af i stedet for at barnet bliver hængende og opnår kvælningsfare. 


Hvordan skal en flyverdragt vaskes og tørres?

Flyverdragten fra Freds world tåler vask i maskine og det anbefales at den tørres i tørretumbleren. Der må ikke anvendes skyllemiddel under vask. Og der skal tørre tumbles på lav temperatur, gerne med bolde. Der er mange der tror, at en flyverdragt skal hænges til tørre, eller skal ligge fladt ned og tørre. Men imprægneringen og de svejsede lynlåse har faktisk godt af varmepåvirkningen fra en tørretumbler. 

We can't find products matching the selection.