Vinterjakker

Vinterjakker til børn

Optimer dit barns vintergardarobe med en varm vinterjakke

Når kulden melder sin ankomst og graderne begynder at dale, er en varm vinterjakke til dit barn et must. Som voksen kan man typisk genbruge sin vinterjakke mange sæsoner, mens børn ofte er skudt i vejret siden sidste år og størrelsen passer måske ikke mere. Det er på tide at finde en ny lækker vinterjakke til dit barn. Børn elsker at lege, og kulde skal helst ikke stå i vejen for stadig at have en masse timers sjov udendørs. Glæden ved at bygge en snemand og lege i børnehaven og skolen, vil uden tvivl være større, hvis barnet undgår at fryse og holdes varm.

Her på siden finder du et udvalg af gode, praktiske og varme vinterjakker til børn i størrelse 104 til 140, som alle er miljømærket.


Miljømærket vinterjakker til børn

Alle Freds World vinterjakker er produceret med størst mulig omtanke for miljøet og fremstillet i recycled polyester fra varemærket REPREVE, som har specialiseret sig i at genbruge plastikflasker til tekstiler.

Alle vinterjakker er desuden imprægneret med Bionic Finish Eco, der er anbefalet af miljøstyrelsen. Det betyder at jakken er fri for fluorstoffer, er smuds- og vandafvisende og har en længere levetid. Du kan derfor trygt købe en vinterjakke til dit barn her på siden, hvor du får en slidstærk jakke i god kvalitet, der er fri for skadelige kemikalier.


Vind- og vandtæt vinterjakke til de kolde måneder

Smarte og praktiske detaljer er med til at øge komforten og kvaliteten i en vinterjakke, og hvis du er på udkig efter en vandtæt vinterjakke til børn, er du kommet det helt rette sted. Alle vores vinterjakker har nemlig vigtige detaljer som indvendigt snefang med tryklåslukning, tapede sømme i hele jakken og tyndt hurtigttørrende polyester ved ærmerne med hul til tommelfingeren, som sikrer at jakken holder vand og sne ude.

Vores vinterjakker til børn har også funktioner som aftagelig hætte, så i selv kan bestemme om den skal være på eller ej, reflekser foran, bagpå og på ærmerne, så barnet er synlig i trafikken og solide YKK lynlåse.
Ydermere sikrer det bløde foer i fleece på både kropsdelen og hætten, at dit barn kan holde varmen og den indvendige elastik i taljen giver en optimal pasform. Bevægelsesfrihed er vigtig for børn, og det er der taget højde for i alle modeller.

Uanset om det er en vinterjakke til drenge eller piger, du leder efter, finder du forhåbentligt en model i udvalget, der passer perfekt til dit barn. Har du spørgsmål til en af vores vinterjakker, er du altid velkommen til at kontakte os.

View as Grid Liste

4 Items

Set Descending Direction
 1. 50%
  Vinterjakke str. 92-98
  Vinterjakke str. 92-98
  449,50DKK Før 899,00DKK
 2. 50%
  Vinterjakke str. 92-98
  Vinterjakke str. 92-98
  449,50DKK Før 899,00DKK
 3. 50%
  Vinterjakke str. 104-140
  Vinterjakke str. 104-140
  449,50DKK Før 899,00DKK
 4. 50%
  Vinterjakke str. 104-140
  Vinterjakke str. 104-140
  449,50DKK Før 899,00DKK
per side