Uldbody

Uldbody i økologisk og GOTS certificeret merinould  

Klæd dit barn godt på i økologisk merinould. I løbet af efterårsmånederne, fylder vi vores lager godt op med lækre, økologiske uldbodyer i 100% merinould. Dit barn og vores miljø har topprioritet i fremstillingen af vores uld ​​bodyer. Derfor bruger vi materialer af høj kvalitet og undgår skadelige kemikalier og farvestoffer i produktionen. Alle vores uldbodyer er certificeret økologisk, efter GOTS standard. 


Bodyer i 100% økologisk merinould - perfekt til nyfødte

Vi anvender kun det bedste merinould i vores produktion. Babyhud er betydeligt mere følsom end voksenhud og har derfor brug for tøj, der er fremstillet af bløde, hudvenlige materialer. Og det må man sige at merionould er. Det er superblødt, kradsefrit, og hudvenligt. Uld er desuden fantastisk som inderste lag, fordi det hjælper med at regulere kroppens temperatur - det kan absorbere meget mere væske end bomuld, hvilket holder din lille tør. Uld kan faktisk absorbere op til en tredjedel af sin egen vægt, uden at det bliver fugtigt, mens det samtidig lader huden ånde. Så udover at være superblødt, så har merinould nogle fantastiske egenskaber, og en uldbody fra Müsli er perfekt til den følsomme, nyfødte hud. 

Udover at at have fokus på dyrevelfærd og bæredygtighed, stiller vi også høje krav til uldens og garnets kvalitet. Det skal være blødt, testet for skadelige stoffer, og maskinvaskbart. 

Babytøj lavet af uld skal være let at holde og vaske og skal ikke blive skævt, efter et par vaske i vaskemaskinen. Når du køber babyuld hos Müsli og Freds World, er du sikker på, at uld-bodyerne kan vaskes i maskine. Også helt uden den udskældte Superwash behandling. Vi bruger en klorfri behandling af ulden, der ikke skader miljøet og som gør ulden vaskbar. 


Hvordan passer jeg ordentligt på min uldbody?

Vedligeholdelse af uld er også meget let. Det meste af tiden er det nok bare at lufte en uldbody på tørresnoren. Den behøver ikke at blive vasket, medmindre der er snavs på, fordi uldens høje naturlige lanolinindhold har en antibakteriel virkning. Af og til kan den rengøres med en let håndvask eller skånsom maskinvask. Undgå altid skyllemiddel og brug særlige uldvaskemidler. På denne måde holder tøjet lavet af babyuld i lang tid.


Uld på tilbud

Du kan iøvrigt være heldig at finde uldbodyer fra Müsli i vores ZERO WASTE kollektion. Gå efter logoet ZERO WASTE. Uld bodyerne er fremstillet af restuld fra vores tidligere kollektioner eller fra andre af Green Cotton’s projekter, og kan derfor ofte købes til en rigtig god pris.

View as Grid Liste

4 Items

Set Descending Direction
 1. 40%
  WOOLLY body i merinould
  WOOLLY body i merinould
  167,40DKK Før 279,00DKK
 2. 40%
  WOOLLY SILK undertrøjebody i uld/silke
  WOOLLY SILK undertrøjebody i uld/silke
  149,40DKK Før 249,00DKK
 3. 40%
  WOOL body i merinould
  WOOL body i merinould
  167,40DKK Før 279,00DKK
 4. 40%
  WOOL body i merinould
  WOOL body i merinould
  167,40DKK Før 279,00DKK
per side