Fragt og Retur

Fragt

Gratis levering ved køb for 500 DKK

Køber du for mindre end 500 DKK er fragtprisen 29 DKK 


Returnering

Udfyld og vedlæg følgende returseddel i returpakken:

DOWNLOAD RETURSEDDEL HER

Send dine returvarer til adressen: 

by Green Cotton A/S
Thrigesvej 5
7430 Ikast.

Betingelser for returnering
Når du handler på bygreencotton.dk, har du altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Dette betyder, at du kan sende ubrugte varer tilbage til os i op til 14 dage, efter du modtog/afhentede din pakke og få dine penge retur. Dog kræves det, at varen sendes retur i samme stand som ved modtagelsen og med alle originale labels/mærker.

Hvis du ønsker at returnere en ordre eller en vare, skal den sendes retur til os og du skal selv betale for porto i forbindelse med returnering af din vare. Så snart vi får din vare retur, vil du modtage en mail fra os. Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, der er betalt for varen. Beløbet bliver altid overført til samme betalingskort, som du betalte købet med.

Læs mere om returnering under Handelsbetingelser


Ombytning

Ønsker du at ombytte en vare, fx til en anden størrelse, skal du udfylde retursedlen og sende den retur sammen med din vare. Lav herefter en ny ordre via hjemmesiden, på den vare du ønsker i stedet. Vi sender din nye vare, så snart vi modtager din ordre og vi krediterer pengene for den returnerede vare så snart vi modtager den. Beløbet bliver altid overført til samme betalingskort, som du betalte købet med.
Send returpakker til adressen: by Green Cotton A/S Thrigesvej 5 7430 Ikast