GOTS standard

GOTS-mærket betyder, at selve materialet er certificeret økologisk, og at der i alle andre processer som farvning, strikning og syning er taget det strengeste hensyn til miljøet. GOTS tager også hensyn til arbejdsforholdene hos dem der producerer T-shirten.

Vidste du, at hvis der bare står "økologisk bomuld" uden et vedhæftet miljømærke, så kan farvningen og behandlingen af bomulden stadig være fuld af skadelige kemikalier?

Vi bruger GOTS fordi vi tager ansvar for vores miljø og de mennesker som producerer vores kollektioner. GOTS er den strengeste mærkningsordning på markedet i dag, og inkluderer også sociale kriterier for at sikre bedre arbejdsforhold for de mennesker som producerer tøjet.

GOTS sikrer en miljøvenlig tilgang fra start til slutproduktet og giver en troværdig og dokumenteret garanti for, at du køber det mest miljøvenlige kemikaliefrie tøj til dine børn.

..
Du kan vælge at købe miljøvenligt af rigtig mange årsager. Vi plejer at sige, at man kan købe det fordi, man:

  1. bekymrer sig for sit og sit barns sundhed. Der er mange kemikalier i ikke-certificeret tøj, og der skal tit fem vaske til før de er helt ude. Miljømærket tøj mindsker også risikoen for allergi.

    og/eller fordi man

  2. bekymrer sig for naturen, og de kemikalier vi lukker ud i den. Det er jo ikke kun i de lande, hvor produkterne fremstilles. Når man bare vasker kemikalierne ud i vaskemaskinen, ender nogle af dem i vores vandløb og søer.