Ammepuder

Ammepuder i økologisk bomuld

Lige meget om du ammer eller giver flaske, kommer din baby til at bruge meget af den første tid på at spise. I den forbindelse er komfort for både dig og baby under amning/flaske selvfølgelig fuldstændig afgørende, og en ammepude bliver højst sandsynligt din bedste ven i de første mange måneder. En god ammepude er med til at støtte barnets hoved og krop og skabe den optimale stilling for at få mælk ud af moderens bryst. Samtidig aflaster den moderens arme og når den bruges korrekt skal man slet ikke bruge kræfter på at løfte barnet op til brystet, men kan slappe af i hele kroppen og bare nyde at se sin baby spise.


Designet og produceret med største omtanke for dig og din baby

Ammepuder fra Müsli er lavet med fyld af polyester og betrukket med lækkert, GOTS certificeret bomuld som altså er fri for skadelige kemikalier og produceret med størst mulig omtanke for miljøet. For os, er det vigtigt at det stof din baby skal være i tæt kontakt med hver dag, er fri for allergi-fremkaldende stoffer.

Vores ammepuder er altid at finde i smukke prints og farver, og kan kombineres på kryds af tværs med resten af vores HOME kollektion så du kan sammensætte dit barns tilbehør så det passer ind med resten af dit hjems interiør. Hvis du er ude efter et godt tilbud, kan ammepuder fra tidligere sæsoner endda ofte findes på tilbud her på webshoppen. Betrækket kan selvfølgelig tages af ammepuden og vaskes efter anvisningen.

Filtre
View as Grid Liste

4 Items

Set Descending Direction
 1. GIRAFFE ammepude
  GIRAFFE ammepude
  399,00DKK
 2. GIRAFFE ammepude-BETRÆK
  GIRAFFE ammepude-BETRÆK
  199,00DKK
 3. MEADOW ammepude-BETRÆK
  MEADOW ammepude-BETRÆK
  199,00DKK
 4. SOLID ammepude
  SOLID ammepude
  349,00DKK
per side