Baby nests

Babynest i økologisk bomuld 

Babynests er blevet nærmest uundværligt tilbehør til baby over de senere år, og med god grund. En babynest er lavet til at give samme tryghed og varme som din baby kender fra de 9 måneder inde i mors mave. De fleste babynests har en blød, høj kant og en madras i bunden så baby kan ligge trygt og godt uden fare for at trille ud. Babynests fra Müsli skiller sig dog også ud fra mange af vores konkurrenter. Vi ved hvor hurtigt det går den første tid, og derfor kan vores babynests åbnes i bunden og dermed vokse med barnet. Derudover kan den bløde kant der omslutter madrassen lynes af, og bruges som sengerand, hvilket giver ekstra tryghed i en tremmeseng der ellers kan føles stor for en lille baby.


GOTS-certificeret bomuld fra Müsli

Betrækket på vores babynests er lavet af lækker, GOTS certificeret økologisk bomuld – hvilket betyder fri for skadelig kemi og farvet og syet på en fabrik, hvor vi kan sikre gode arbejdsforhold og en skånsom behandling af miljøet. Betrækket og den bløde kant kan i øvrigt tages af og vaskes.

Müsli’s kollektioner er altid skabt ud fra tidens trends, og det er vigtigt for os at babytilbehør også skal være lækkert at se på, og passe ind i det moderne hjem. Vi er altid på jagt efter skønne nye prints og farver, og du kan ofte finde sengetøj, opbevaringstilbehør etc. Som du kan kombinere med din babynest for et stilfuldt og roligt udtryk.  

View as Grid Liste

2 Items

per side
Set Descending Direction
  1. PETIT FLEUR babynest
    PETIT FLEUR babynest
    649,00 DKK
  2. ACORN babynest
    ACORN babynest
    649,00 DKK
View as Grid Liste

2 Items

per side
Set Descending Direction