Babytilbehør

Babytilbehør

Økologisk og certificeret babytilbehør uden skadelige stoffer

Her på siden er et godt udvalg af økologisk babytilbehør, som vil være til stor glæde for dig og dit barn. Alt fra puslepuder, stofbleer, bidering og nusseklude er produceret med stor omtanke for miljøet og er i høj kvalitet. Derudover er babytilbehøret fri for skadelige stoffer og kan derfor trygt benyttes.


GOTS certificeret nusseklude og stofbleer

En nusseklud, eller sutteklud / putteklud, som de også kaldes, kan være en stor tryghed for dit barn i mange forskellige sammenhænge. Særligt når barnet skal sove, er det ofte rigtigt dejligt med en god nusseklud. Udover at putte med den, vil barnet også bruge kluden til at gumle i og derfor er materialet væsentligt. Müsli nusseklude er fremstillet i 100% økologisk bomuld og GOTS certificeret – og i øvrigt utroligt bløde og lækre. Det samme gør sig gældende for Müsli stofbleer, der også ofte bruges som nusseklud. Müsli nusseklude med sutteholder, gør det desuden nemt at holde styr på sutten og så kommer de i et udvalg af skønne farver.

Certifikatet betyder blandt andet, at produkterne er fremstillet med stor omtanke for miljøet og arbejdsforholdene. Når du køber en GOTS certificeret nusseklud eller stofble er det samtidig din garanti for, at du får et kemikaliefrit produkt, som dit barn frit kan gumle i, uden bekymringer.


Afhjælp gummerne med en økologisk bidering

Det er ofte en ubehagelig og øm omgang, når dit barns tænder begynder at komme frem. Vores økologiske bideringe vil være en god lindring for de kløende gummer og kan afhjælpe de værste smerter. Müsli bideringe er fremstillet af FSC-certificeret fyrretræ og er blandt andet en sikkerhed for, at der ikke fældes flere træer, end skoven kan reproducere.


OCS mærket tilbehør til babyseng og pusleplads

Tilbehør til babysengen kan både være hyggeligt og praktisk. Børn har brug for mere søvn end voksne, og tremmesengen kan gøres ekstra behagelig med en sengerand fra Müsli. Den fine sengerand vil elegant omkranse sengen, og skabe tryghed for barnet. Som forælder kender du sikkert til det renderi, der kan være til og fra babysengen. Med en smart sengelomme, kan du nemt opbevare alt fra små bøger, sutter og andet babytilbehør, så du har det vigtigste ved hånden.

På hjemmesiden findes også utroligt smukke babynest, puslepuder og pusletasker. Fælles for alt tilbehøret er at det er OCS mærket, som betyder at procentdelen af organisk bomuld er certificeret. Dette mærke bruges, når det er nødvendigt at bruge fyld som polyuretan eller polyester i et produkt.

Gå på opdagelsen i udvalget af økologisk og certificeret babytilbehør, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til et eller flere produkter.

Filtre
View as Grid Liste

13 Items

Set Descending Direction
 1. SOLID sengerand med bindebånd
  SOLID sengerand med bindebånd
  599,00DKK
 2. 2-pak stofble
  2-pak stofble
  99,00DKK
 3. 2-pak stofble
  2-pak stofble
  99,00DKK
 4. MUSLIN hagesmæk/savlesmæk
  MUSLIN hagesmæk/savlesmæk
  99,00DKK
 5. FIGURE nusseklud med bidefigur
  FIGURE nusseklud med bidefigur
  169,00DKK
 6. FIGURE nusseklud med bidefigur
  FIGURE nusseklud med bidefigur
  169,00DKK
 7. FIGURE nusseklud med bidefigur
  FIGURE nusseklud med bidefigur
  169,00DKK
 8. FIGURE bidering i træ
  FIGURE bidering i træ
  109,00DKK
 9. REED suttesnor
  REED suttesnor
  99,00DKK
 10. SOLID puslepude
  SOLID puslepude
  449,00DKK
 11. SOLID sengelomme / organizer
  SOLID sengelomme / organizer
  149,00DKK
 12. Svøb 2-pak
  Svøb 2-pak
  229,00DKK
 13. Svøb 2-pak
  Svøb 2-pak
  229,00DKK
per side