Sidste chance ❤ Køb din lykkepose her

Babytilbehør

Økologisk og certificeret babytilbehør uden skadelige stoffer

Her på siden er et godt udvalg af økologisk babytilbehør, som vil være til stor glæde for dig og dit barn. Alt fra puslepuder, stofbleer, bidering og nusseklude er produceret med stor omtanke for miljøet og er i høj kvalitet. Derudover er babytilbehøret fri for skadelige stoffer og kan derfor trygt benyttes. Babytilbehøret du finder her på siden er alt sammen GOTS certificeret, hvilket betyder, at produkterne er produceret miljømæssigt korrekt samt socialt ansvarligt. Alt kemi opfylder de særlige miljømæssige krav og hele produktionen fra råmaterialerne til de færdige produkter opfylder ligeledes de strenge krav der er til en lang række af de processer produkterne går igennem. Du kan derfor købe økologisk og certificeret babytilbehør med ro i maven og viden om, at der er blevet taget hensyn til både naturen og processerne.


GOTS certificeret nusseklude og stofbleer

En nusseklud, eller sutteklud / putteklud, som de også kaldes, kan være en stor tryghed for dit barn i mange forskellige sammenhænge. Særligt når barnet skal sove, er det ofte rigtigt dejligt med en god nusseklud. Udover at putte med den, vil barnet også bruge kluden til at gumle i og derfor er materialet væsentligt. Müsli nusseklude er fremstillet i 100% økologisk bomuld og GOTS certificeret – og i øvrigt utroligt bløde og lækre. Det samme gør sig gældende for Müsli stofbleer, der også ofte bruges som nusseklud. Müsli nusseklude med sutteholder, gør det desuden nemt at holde styr på sutten og så kommer de i et udvalg af skønne farver.

Certifikatet betyder blandt andet, at produkterne er fremstillet med stor omtanke for miljøet og arbejdsforholdene. Når du køber en GOTS certificeret nusseklud eller stofble er det samtidig din garanti for, at du får et kemikaliefrit produkt, som dit barn frit kan gumle i, uden bekymringer.


Afhjælp gummerne med en økologisk bidering

Er din guldklump ved at være nået den alder, hvor tænderne begynder at titte frem, så ved du udmærket, hvor hektisk den kommende tid bliver. Det er ofte en ubehagelig og øm omgang, når dit barns tænder begynder at komme frem. Vores økologiske bideringe vil være en god lindring for de kløende gummer og kan afhjælpe de værste smerter. Müsli bideringe er fremstillet af FSC-certificeret fyrretræ og er blandt andet en sikkerhed for, at der ikke fældes flere træer, end skoven kan reproducere.


OCS mærket tilbehør til babyseng og pusleplads

Tilbehør til babysengen kan både være hyggeligt og praktisk. Børn har brug for mere søvn end voksne, og tremmesengen kan gøres ekstra behagelig med en sengerand fra Müsli. Den fine sengerand vil elegant omkranse sengen, og skabe tryghed for barnet. Som forælder kender du sikkert til det renderi, der kan være til og fra babysengen. Med en smart sengelomme, kan du nemt opbevare alt fra små bøger, sutter og andet babytilbehør, så du har det vigtigste ved hånden.

På hjemmesiden findes også utroligt smukke babynest, puslepuder og pusletasker. Fælles for alt tilbehøret er at det er OCS mærket, som betyder at procentdelen af organisk bomuld er certificeret. Dette mærke bruges, når det er nødvendigt at bruge fyld som polyuretan eller polyester i et produkt.

Gå på opdagelsen i udvalget af økologisk og certificeret babytilbehør, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til et eller flere produkter.


Køb babytilbehør hos By Green Cotton

Hos By Green Cotton er du garanteret økologi for alle pengene. Økologi er lig med blødhed og høj kvalitet. Derfor finder du udelukkende økologiske baby accessories her på siden. På den måde er du garanteret at modtage babytilbehør, der er produceret i høj kvalitet, som samtidig overholder de strenge krav der er til en korrekt og ansvarlig produktion i form af GOTS certificeringen. Du opnår fri fragt ved køb over 500 kr.


Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge økologiske baby accessories?

Økologi er et naturligt valg. Når du køber økologiske accessories til baby, køber du ofte produkter, der er GOTS certificeret. Når du køber varer, der er GOTS certificeret er du sikker på, at produkterne ikke indeholder fluorerede stoffer, der blandt andet kan fremkalde energi. Derudover er tøjet også bearbejdet miljømæssigt korrekt.

Hvad kan være en god idé at anskaffe sig til sit barn?

Når dit barn bliver omkring 4 måneder gammel, kan det være en god idé at have bamser eller nusseklude inden for rækkevidde. Det er nemlig i denne alder, børnene begynder at bruge disse til at finde tryghed i. Derudover er det en god idé at investere i bideringe, når barnet når 6 måneders alderen, da det er her, gummerne begynder at blive ømme og begynder at klø.

Hvor kan jeg købe accessories til baby?

Du finder økologisk GOTS certificeret babytilbehør såsom puslepuder, stofbleer, hagesmækker, nusseklude, bideringe og meget mere fra Müsli hos By Green Cotton. Müsli er bygget op omkring økologi og miljømærket tekstiler, som bidrager til blødt og behageligt tekstil, hvilket sikrer dit barn lækkert kvalitetsrige produkter. Med baby accessories fra Müsli er dit barn garanteret høj kvalitet og et eksklusivt design i flotte dæmpede farver.

Filtre
We can't find products matching the selection.