Håndklæder og kåber

Håndklæder og badekåber i økologisk bomuld - til børn og voksne 

Rigtig mange børn børn og babyer elsker at være i bad og kan bruge timevis i et badekar fyldt med skum og legesager. Andre bærn kan ikke fordrage det og vil bare gerne have badet hurtigt overstået. Til gengæld elsker de fleste børn at blive svøbt ind i et lækkert badehåndklæde eller badekåbe efter badet. Til dét formål kan man vælge enten et stort, lækkert håndklæde, et badeslag med hætte til de mindste børn, eller en dejlig, blød badekåbe! Her på siden finder du vores udvalg inden for håndklæder og badekåber til både børn, babyer og voksne. 

Vi fører håndklæder til børn og voksne i mange forskellige størrelser og mange forskellige farver. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet af en lækker, blød bomuldsfrotté af høj kvalitet, som absorberer fugt perfekt og er blød mod huden. Håndklæderne er fremstillet af 100% bomuld og holder vask efter vask, ved høje grader. Alle vores håndklæder er økologiske og GOTS certificeret. Læs mere herunder om de forskellige produkter. 


GOTS certificerede økologiske håndklæder fra Müsi 

Håndklæderne fra Müsli er henvendt til både børn og voksne. Der er ofte vævet et diskret mønster ind i håndklæderne, der passer til både et børnebadeværelset, gæstebsdeværelet og forældrebadeværelset. På denne måde kan du skabe en rød tråd og få et ensartet og moderne udtryk i dit hjem.

Håndklæderne fra Müsli fås i to størrelser. De små håndklæder måler 50x100 cm. Brug dem ved håndvasken, i idrætstasken eller som børnehåndklæde. De store håndklæder måler 70x140 cm og er et klassisk badehåndklæde i en god stor størrelse, brug dem efter badet eller som strandhåndklæde. 


GOTS certificerede økologiske håndklæder fra CONSERVANDUM 

Her finder du også håndklæder til voksne fra det økologiske brand CONSERVANDUM. Håndklæderne har et eksklusivt, minimalistisk udtryk og er lavet af 100% økologisk bomuld. De er lavet af tæt og tykt vævet bomuldsfrotté, som gør at de emmer af kvalitet. Håndklæderne fra CONSERVANDUM er naturligvis GOTS certificeret og de fås i 2 størrelser. Både håndklæderne og badekåben fra CONSERVANDUM har en eksklusiv indpakning, der gør dem til en perfekt gaveide. 


Baby badeslag / babyhåndklæder i økologisk bomuld  

Vores badeslag fra Müsli er et super lækkert, kvadratisk håndklæde med hætte, specielt designet til nyfødte og de mindste børn. Vi kalder dem badeslag, men de kaldes også for babyhåndklæde eller håndklæde med hætte. Badeslagene er økologiske og GOTS certificeret, så du kan være sikker på, at produktet er fri for skadelig kemi.

Et badehåndklæde med hætte er super praktisk og er specielt skræddersyet til babyer. Hætten sikrer, at barnet ikke kommer til at fryse efter badning, da hovedet bliver beskyttet mod træk. Især babyer og små børn kan få en følelse af tryghed når de pakkes ind og svøbes. Derudover giver en hætte mere støtte og forhindrer håndklædet i at glide ned når man bærer barnet. 

Vores badeslag kan altid fås i nogle lækre basisfarver, men også i sæsonens nye farver og du kan derfor kombinere med kollektionens øvrige produkter, fx stofbleer, bideringe, sutteklude osv i samme farver. Et badeslag og et par stofbleer i samme farve, er en rigtig sød ide til barselsgaven.

Børnehåndklæderne laves i 2 størrelser. 70x70 cm og 100x100 cm. De små er lidt nemmere at have med at gøre til nyfødte, mens den store størrelse er lidt større end de fleste badeslag og kan dermed bruges i længere tid, helt op i 3-4 årsalderen, eller endnu længere. 


GOTS certificerede økologiske vaskeklude

Müsli laver også vaskeklude i samme, lækre kvalitet som håndklæderne - Økologisk bomuld og produktet er GOTS certificeret. Kludene er store og kraftige og kan bruges både af børn og voksne. De føres i samme farver som håndklæderne og badekåberne, så du har mulighed for at skabe et lækkert baderum med sammenhæng i farverne. 


GOTS certificerede badekåber til børn i økologisk bomuld

Badekåberne fra Müsli er nuttede, bløde, varme og trendy. De holder barnet varmt efter badet og tørrer den våde hud og hår på en behagelig måde. Müsli har virkelig designet en lækker badekåbe, med vægt på komfort, detaljer og kvalitet. Badekåben har selvfølgelig en stor, lækker hætte og store rummelige lommer. Der er bindebånd i taljen som er fastsyet - en lækker detalje der gør, at båndet aldrig glider ud i vaskemaskinen eller når det skal bindes af små, utålmodige børnehænder.

En børne badekåbe er perfekt efter et langt, lækkert bad. Men den er også enormt anvendelig om morgenen. Det kan være koldt at vågne op en tidlig morgen og det kan være svært at komme ud af den varme dyne og ud til morgenbordet. Det kan hjælpe lidt på det, at der venter en stor, lækker morgenkåbe, som man kan pakke sig ind i - det gør morgenerne lidt hyggeligere for de mindste. 

En badekåbe kan ikke kun bruges i hjemmet. Den er også praktisk at have med til poolen i sommerferien eller i svømmehallen eller endda på¨stranden. Uanset hvor i bader, er det skønt at kunne pakke sig ind i en stor, varm badekåbe. 

Morgenkåberne fra Müsli er GOTS certificeret. De er fremstillet af den lækreste, bløde, økologiske bomuld. View as Grid Liste

Items 33-41 of 41

Set Descending Direction
 1. Håndklæde i økologisk bomuld 50x100 cm
  Håndklæde i økologisk bomuld 50x100 cm
  175,00DKK
 2. Badehandske 3-pak
  Badehandske 3-pak
  99,00DKK
 3. Håndklæde 70x140 cm
  Håndklæde 70x140 cm
  199,00DKK
 4. Badekåbe med kanin-ører str. 80/86-104/110
  Badekåbe med kanin-ører str. 80/86-104/110
  399,00DKK
 5. Badekåbe med hætte str. 116 - 140
  Badekåbe med hætte str. 116 - 140
  399,00DKK
 6. Badeslag med hætte i økologisk bomuld 70 x 70 cm
  Badeslag med hætte i økologisk bomuld 70 x 70 cm
  199,00DKK
 7. Badeslag med hætte i økologisk bomuld 100 x 100 cm
  Badeslag med hætte i økologisk bomuld 100 x 100 cm
  249,00DKK
 8. Håndklæde i økologisk bomuld 50x100 cm
  Håndklæde i økologisk bomuld 50x100 cm
  149,00DKK
 9. Vaskeklude 4-pak i økologisk bomuld
  Vaskeklude 4-pak i økologisk bomuld
  99,00DKK
Page
per side