Legetøj og pynt

 


Økologisk GOTS certificeret legetøj 

Når du vælger legetøj fra Müsli, kan du være tryg og sikker på, at materialet er økologisk og at legetøjet er fremstillet under miljørigtige forhold. Legetøjet er GOTS certificeret, hvilket betyder, at legetøjet er produceret miljømæssigt korrekt samt socialt ansvarligt. GOTS er internationalt anerkendt som den førende standard for forarbejdning af tekstiler af økologisk bomuld. I Alle processer bliver der taget forbehold for alle de krav, som GOTS certificeringen stiller. Der bliver derudover også taget hensyn til arbejdsforholdene. 


Køb legetøj hos By Green Cotton 

Hos By Green Cotton er du garanteret økologi for alle pengene. Økologi er lig med blødhed og høj kvalitet. Derfor finder du kun økologiske legetøj her på siden. På den måde er du garanteret at modtage legetøj der er produceret i høj kvalitet, som samtidig overholder de strenge krav der er til en korrekt og ansvarlig produktion i form af GOTS certificeringen. Du opnår fri fragt ved køb over 500 kr. 


Ofte stillede spørgsmål 

 


Hvornår bruger et barn en nusseklud? 

Fra barnet er 4 måneder, plejer de at knytte sig til bamser eller nusseklude. Når barnet har knyttet sig til en nusseklud, kan det i nogle tilfælde blive lettere for barnet at falde i søvn. Nussekluden skaber en tryghed for barnet. Nussekluden fra Müsli har “arme”, der kan bindes op, så der kan bindes en sut fast i nussekluden. 


Hvornår bruger en baby en bidering? 

Når barnet bliver omkring 6 måneder gammel begynder de første tænder at titte frem. Det er aldrig sjovt, når gummerne bliver ømme og begynder at klø. En løsning på dette kan være en bidering, der kan afhjælpe på de ømme gummer som klør. Bideringene fra Müsli er udstyret med små bløde figurer, som knitrer ved berøring, hvilket også kan være med til at aflede opmærksomheden fra de voksende tænder. 


Hvor kan man købe legetøj til babyer? 

Du finder økologisk GOTS certificeret legetøj hos By Green Cotton. Müsli er bygget op omkring økologi og miljømærket tekstiler, som bidrager til blødt og behageligt tekstil, hvilket sikrer dit barn lækkert legetøj. Med legetøj fra Müsli er dit barn garanteret høj kvalitet og et eksklusivt design i flotte dæmpede farver.

Filtre
View as Grid Liste

5 Items

Set Descending Direction
 1. FIGURE nusseklud med bidefigur
  FIGURE nusseklud med bidefigur
  169,00DKK
 2. FIGURE nusseklud med bidefigur
  FIGURE nusseklud med bidefigur
  169,00DKK
 3. FIGURE nusseklud med bidefigur
  FIGURE nusseklud med bidefigur
  169,00DKK
 4. FIGURE bidering i træ
  FIGURE bidering i træ
  109,00DKK
 5. FIGURE bidering i træ
  FIGURE bidering i træ
  109,00DKK
per side