Sengetøj og tæpper

Sengetøj i økologisk bomuld

Her finder du smukt og blødt GOTS certificeret sengetøj til både baby, junior og voksen. Vores sengelinned er lavet af 100% ren bomuld fra kontrolleret økologisk dyrkning, der sikrer dig og dine børn søde drømme. Og i farver og designs, der passer til både børn og voksne.


Müsli sengetøj 

Müsli fremstiller økologisk sengetøj, med skønne prints og farver i tidens trends - sengetøj, som både du og dit barn kan lide. Lægger du særlig vægt på høj kvalitet, når du køber sengetøj, men tæller udseendet også, så tag et kig på sengetøjet fra Müsli. Kvaliteten er i top, og det findes i forskellige farver med individuelle motiver alt efter sæson og trends. For de små findes der dyremotiver eller smukke blomstermotiver. Vil du skabe et roligt sengemiljø, finder du altid ensfarvet sengetøj i afdæmpede farvetoner. 

Müslis sengelinned matcher resten af HOME kollektionen, og du kan derfor nemt skabe et sammenhængende helhedsbillede på børneværelset, hvis du kombinerer sengelinned med matchende sengerand, babynest, puslepude osv. Nogle farver og prints laves også i voksen størrelse så de kan bruges til de større børn eller på forældrenes soveværelse. 

Alle vores dynebetræk har godkendte trykknapper i fodenden og det samme har hovedpudebetrækket.

Afslappende søvn er vigtig for alle - især for de små. Hvis du suser rundt hele dagen og udforsker verden, har du brug for et afslappende sted at sove om natten for at genoplade batterierne. Du kan trygt lægge dine børn til at sove i sengetøj fra Müsli. Det er GOTS certificeret og dermed garanteret fri for skadelige, allergifremkaldende stoffer. Det er fremstillet i blødt, vævet bomuld og er åndbart. 


Müsli tæpper

Müsli laver de fineste, strikkede babytæpper. Et strikket tæppe til baby er en perfekt barselsgave eller dåbsgave. Striktæpper har mange anvendelsesmuligheder, brug det som “dyne” i de varmeste måneder, som ekstra lag over dynen i de kolde måneder, som et blødt svøb, hvis baby har brug for at blive svøbt, som pyntetæppe eller hyggetæppe. Alle strikkede babytæpper fra Müsli er økologiske og GOTS certificeret.

Filtre
View as Grid Liste

14 Items

Set Descending Direction
 1. SOLID sengetøj -BABY
  SOLID sengetøj -BABY
  299,00DKK
 2. SOLID sengetøj -JUNIOR
  SOLID sengetøj -JUNIOR
  399,00DKK
 3. SOLID sengetøj -VOKSEN
  SOLID sengetøj -VOKSEN
  699,00DKK
 4. SOLID sengetøj -VOKSEN - EKSTRA LÆNGDE
  SOLID sengetøj -VOKSEN - EKSTRA LÆNGDE
  799,00DKK
 5. REED sengetøj -VOKSEN
  REED sengetøj -VOKSEN
  699,00DKK
 6. MEADOW sengetøj -VOKSEN
  MEADOW sengetøj -VOKSEN
  699,00DKK
 7. REED sengetøj -VOKSEN EKSTRA LÆNGDE
  REED sengetøj -VOKSEN EKSTRA LÆNGDE
  799,00DKK
 8. MEADOW sengetøj -VOKSEN EKSTRA LÆNGDE
  MEADOW sengetøj -VOKSEN EKSTRA LÆNGDE
  799,00DKK
 9. MEADOW sengetøj -BABY
  MEADOW sengetøj -BABY
  299,00DKK
 10. REED sengetøj -BABY
  REED sengetøj -BABY
  299,00DKK
 11. REED sengetøj -JUNIOR
  REED sengetøj -JUNIOR
  399,00DKK
 12. MEADOW sengetøj -JUNIOR
  MEADOW sengetøj -JUNIOR
  399,00DKK
 13. REED quiltet tæppe
  REED quiltet tæppe
  349,00DKK
 14. MEADOW quiltet tæppe
  MEADOW quiltet tæppe
  349,00DKK
per side