VM 22 fodboldtøj


Klæd hele familien på i rød og hvid!

Nu kan hele familien blive klar til VM 2022, som afholdes til december! Vi tæller allerede ned og er kommet med en lille kollektion af fodboldtøj i en lækker bomuldskvalitet - rød og hvid som Dannebrog. Så har du en lille roligan derhjemme eller mangler du selv landsholdstøj i de rød-hvide farver, så kig i kategorien her. Du finder både landsholdstøj til babyer, børn og voksne!  


VM landsholdstøj - økologisk og fri for skadelig kemi

Vil du være fodboldfan OG fri for skadelig kemi - Så skal du købe certificeret økologisk fodboldtøj. Hele fodbold kollektionen er GOTS certificeret - en omfattende mærkning, der ser på hele produktet fra start til slut inkl. fx dyrkning, forarbejdning, produktionen og emballage. Det er den strengeste certificering af bæredygtige tekstiler i dag, som også indeholder krav om gode arbejdsforhold for de mennesker der producerer tøjet og sikrer at tøjet er fri for skadelige kemikalier.

Er man en rigtig lille fodboldfan, så vil man bare gerne have sit fodboldttøj på dagen lang. Hvis tøjet også skal bruges til hverdag, synes vi det er vigtigt at det er behageligt at have på. Derfor er hele kollektionen lavet i bomuld, der for mange, er langt mere behageligt at have på, end syntetiske materialer.  


Fodboldtøj til baby

De mindste fans skal selvfølgelig også have mulighed for at klæde sig i rødt. Både vores fodboldbody og små fodboldbukser til baby fås i størrelse 56-98. Begge dele er lavet i bomuld og er super behagelig for barnet at have på.

Da VM i fodbold sparkes i gang den 20. November og strækker sig over julen har vi selvfølgelig lavet en lille fodbold-nissehue i røde og hvide farver, med en fodbold som kvast! Derudover har vi lavet sweatshirts til både børn og voksne, så i kan holde varmen som fodboldfans i november og december.  


Fodboldtøj til børn

Til børn i alderen 3-10 år finder du et par klassiske fodbold landsholdsbluser / fodbold T-shirts. Vi har også lavet en feminin udgave af en fodboldbluse med et skørt og fodboldprint. Og selvfølgelig en VM Sweatshirt, da der spilles VM i de kolde måneder.  


Fodboldtøj til voksne

Da VM 2022 afholdes om vinteren har vi lavet en sweatshirt til voksne, så man kan klæde sig på i rød-hvide farver og samtid holde varmen. Danmark VM sweattrøjen er unisex.

Filtre
View as Grid Liste

5 Items

Set Descending Direction
 1. 60%
  VM fodbold T-shirt - Danmark
  VM fodbold T-shirt - Danmark
  79,60DKK Før 199,00DKK
 2. 60%
  VM fodbold T-shirt - Danmark
  VM fodbold T-shirt - Danmark
  79,60DKK Før 199,00DKK
 3. 60%
  VM fodbold sweatshirt - Danmark
  VM fodbold sweatshirt - Danmark
  119,60DKK Før 299,00DKK
 4. 60%
  VM fodbold bluse - Danmark
  VM fodbold bluse - Danmark
  79,60DKK Før 199,00DKK
 5. 60%
  VM fodbold T-shirt - Tyskland
  VM fodbold T-shirt - Tyskland
  79,60DKK Før 199,00DKK
per side