Kvinder

Flot udvalg af tøj til kvinder

Er du på udkig efter lækkert, holdbart tøj, som samtidig er fremstillet miljømæssigt korrekt og socialt ansvarligt? Så er du landet på den helt rigtige side. I udvalget ovenfor finder du et skønt udvalg af tøj fra mærkerne Müsli og Conservadum. Meget af tøjet er fremstillet af økologisk bomuld og er GOTS certificeret. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Der er desuden strenge krav til en lang række processer i hele værdi- og forsyningskæden. Lige fra forarbejdning, produktion, indpakning, mærkning, handel og forsendelse. Derudover er der både miljømæssige krav og krav om social ansvarlighed. Udvalget byder på tøj i skønne designs og farver som passer til tidens trends. I udvalget har du også mulighed for at finde tøj i samme mønstre og farver, som tøjet til dit barn. Du kan derfor matche dit tøj med din datter.


Loungewear

I udvalget finder du blandt andet vores lækre loungewear. Vores loungewear er lavet af økologisk bomuld og du har derfor gode forudsætninger for at kunne slappe fuldstændig af, når du er iført det. Nyd din søndag i sofaen foran fjernsynet med en god serie eller i lænestolen med en god bog iført dit loungewear. De bløde tekstiler omfavner din krop som et stort kram og garanterer afslapning for kroppen.


T-shirts og bluser

I udvalget finder du også et lækkert udvalg af t-shirts og bluser. Mange af t-shirtsene og bluserne er ligeledes lavet af økologisk bomuld, som føles dejligt blødt mod kroppen. Derudover er der også noget af tøjet der er fremstillet af Tencel Lyocell fibre, der er et af de mest miljøvenlige materialer i tøjindustrien og som også er utrolig blødt mod huden. Udvalget af t-shirt og bluser bærer præg af dæmpede, enkle farver der kan matches med alle former for tekstiler.


Kjoler

Om sommeren kan det være fristende at hoppe i en kjole, da det kan være befriende med noget tøj der ikke strammer eller sidder tæt. Hos By Green Cotton har vi kjoler, der kan opfylde dette. Kjolerne er fremstillet i en super lækker blød og strækbar kvalitet, så man opnår en behagelig pasform. Nogle af kjolerne fås i smukke prints, som du samtidig også kan få til dit barn, så du og dit barn kan matche.


Bukser

Står du og mangler nogle sweatpants, leggings eller bukser med lommer, så har du mulighed for at finde det her på siden. Bukserne er fremstillet i økologisk bomuld, hvilket gør dem bløde og behagelige at have på. I udvalget finder du både bukser til hverdagsbrug og til afslapning hjemme på sofaen. Du finder ligeledes bukser i flotte, afdæmpede farver.


Sweat

Når bladenes farver ændres og efteråret banker på døren, kan det være rart at hoppe i en lækker blød sweatshirt eller hoodie. Det kan også være du mangler en flot top i blød kvalitet med stretch til et arrangement. Ligegyldigt hvad du leder efter, om det er til hverdagsbrug, fødselsdag, afslapning eller noget helt fjerde, så kan du helt sikkert finde noget passende tøj.


Håndklæder

Udover tøj, kan du også finde håndklæder i udvalget. Håndklæderne er ligesom tøjet fremstillet i det bløde økologiske bomuld. Håndklæderne er fremstillet i tæt og tyk bomuldfrotté, som gør håndklæderne ekstra bløde og absorberende. Det bløde materiale sikrer dig, at du stadig har bløde håndklæder selv efter flere vask. Du slipper derfor for stive håndklæder, der i den grad ikke er særlig rare at tørre sig med.


Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge økologisk tøj?

Økologisk tøj er fri for skadelige- og allergifremkaldende stoffer. Der er samtidig taget højde for, at tøjet er fremstillet miljømæssigt korrekt samt socialt ansvarligt. Du kan derfor købe økologisk tøj med god samvittighed. Hos By Green Cotton finder du økologisk tøj i høj kvalitet til både dig og dit barn.


Hvor kan jeg finde økologisk tøj til kvinder?

Økologi er mere og mere anvendt i tekstilbranchen og du kan derfor finde økologisk tøj mange steder i dag. Hos By Green Cotton kan du finde økologisk tøj til mænd, kvinder og børn. På den måde kan hele familien få blødt kvalitetsrigt tøj, som samtidig tager hensyn til miljøet og de processer tøjet skal igennem fra det rå materiale til det færdige produkt.

View as Grid Liste

Items 1-32 of 65

Set Descending Direction
 1. WOOL langærmet T-shirt
  WOOL langærmet T-shirt
  549,00DKK
 2. WOOL langærmet T-shirt
  WOOL langærmet T-shirt
  549,00DKK
 3. WOOL top uden ærmer
  WOOL top uden ærmer
  299,00DKK
 4. WOOL top uden ærmer
  WOOL top uden ærmer
  299,00DKK
 5. WOOL uldleggings
  WOOL uldleggings
  599,00DKK
 6. WOOL uldleggings
  WOOL uldleggings
  599,00DKK
 7. WOOL merinould fleece hoodie
  WOOL merinould fleece hoodie
  1.499,00DKK
 8. WOOL merinould fleece hoodie
  WOOL merinould fleece hoodie
  1.499,00DKK
 9. FILIPENDULA kjole til mor med blomsterprint
  FILIPENDULA kjole til mor med blomsterprint
  499,00DKK
 10. STRIPE RIB T-shirt kjole til mor
  STRIPE RIB T-shirt kjole til mor
  499,00DKK
 11. SWEAT trøje med høj hals
  SWEAT trøje med høj hals
  499,00DKK
 12. SWEAT bukser
  SWEAT bukser
  499,00DKK
 13. SWEAT hoodie
  SWEAT hoodie
  549,00DKK
 14. SWEAT trøje - oversize
  SWEAT trøje - oversize
  499,00DKK
 15. SWEAT shorts
  SWEAT shorts
  349,00DKK
 16. DAISY kjole med blomsterprint til mor
  DAISY kjole med blomsterprint til mor
  499,00DKK
 17. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 18. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 19. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 20. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 21. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 22. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 23. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 24. Kimono
  Kimono
  549,00DKK
 25. Kimono
  Kimono
  549,00DKK
 26. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 27. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 28. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 29. Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  Ærmeløs top i skøn rib kvalitet
  199,00DKK
 30. T-shirt - oversize
  T-shirt - oversize
  299,00DKK
 31. Top i lyocell med print
  Top i lyocell med print
  199,00DKK
 32. Kjole i lyocell med print
  Kjole i lyocell med print
  449,00DKK
Page
per side