T-shirts og bluser

Udvid garderoben med flotte t-shirts og bluser

Vores udvalg byder på et bredt udvalg af flotte designs og farver, der passer til enhver smag og stil. Udvalget er fremstillet i flotte, neutrale og organiske farver. De flotte t-shirts og bluser kan matches alle former for bluser. Tøjet er fremstillet af materialer af høj kvalitet og derfor kan du være sikker på, at tøjet beholder sin form og blødhed selv efter flere år og flere vaske. I venstre side kan du filtrere efter mærke, køn og størrelse, så du kan finde den rette t-shirt eller bluse.


Perfekt tøj til hverdagsbrug og afslapning

Her på siden finder du flotte basic t-shirts og bluser til kvinder, som du kan bruge i hverdagen. De enkelte bluser og t-shirts kan kombineres med vores flotte bukser. Vi er overbeviste om, at tøjets enkelthed og moderne, dæmpede farver vil passe til meget af det tøj, du allerede har i din garderobe. Derfor kan du nemt og bekvemt finde tøj, der passer til tøjet fra By Green Cotton.

Tøjet kan også i den grad bruges til afslapning i weekenderne. Tøjets blødhed og gode pasform gør, at tøjet er rart at have på, selv når man ønsker at slappe af på sofaen. Tøjet kan dresses op eller ned alt efter stil og behov. Dette giver uendelige muligheder for, hvordan du kan gå klædt med tøj fra By Green Cotton.


Kvalitetsmaterialer

I udvalget ovenfor finder du udelukkende tøj, der er produceret i kvalitetsrige materialer. Tøjet er GOTS-certificeret, hvilket betyder, at opnår den internationale standard for økologisk tekstilproduktion, der sikrer, at tøjet er fremstillet af mindst 70% økologisk dyrkede fibre. Det betyder også, at tøjet er produceret med størst mulig omtanke til miljøet og er fri for skadelig og allergifremkaldende stoffer. GOTS-certificeringen garanterer, at tøjet er produceret under miljø- og socialt ansvarlige forhold gennem hele fremstillingsprocessen.


Køb din t-shirt eller bluse hos By Green Cotton

Når du køber en bluse eller en t-shirt hos By Green Cotton er du garanteret høj kvalitet, en god pasform og en lang holdbarhed på tøjet. Vores designs skal sikre dig en moderne stil og tøj, der er behageligt at have på. Med tøj fra By Green Cotton opnår du både god samvittighed når du shopper samtidig med, at du får tøj i bløde materialer, som både er rart at have på og som ser godt ud. Udvalgets enkelte design og dæmpede farver gør det muligt for enhver at finde en passende t-shirt eller bluse. Derfor kan du helt sikkert også finde en t-shirt eller bluse som passer til dig. Du opnår fri fragt ved køb over 500 kr.


Ofte stillede spørgsmål

Er GOTS-certificerede t-shirts behagelige at have på?

GOTS-certificerede t-shirts fra By Green Cotton er blandt andet fremstillet i økologisk bomuld af høj kvalitet, som både er utrolig blødt mod huden og som har en god pasform på kroppen.


Er GOTS-certificerede t-shirts bedre end almindelige t-shirts?

GOTS-certificerede t-shirts er fremstillet af mindst 70% økologisk dyrkede fibre. GOTS-certificeringen er en international standard for økologisk tøjproduktion og det sikrer blandt andet, at der bliver taget hensyn til miljøet og fremstillingsprocessen. Økologisk bomuld er et blødt materiale som ofte bliver brugt i GOTS-certificeret tøj. Derfor kan t-shirts i økologisk bomuld i visse tilfælde være mere behagelige at have på end ikke-økologiske t-shirts. Det kommer dog også an på, hvilken kvalitet t-shirtsene har.


Hvor finder jeg GOTS-certificerede t-shirts til kvinder?

Du kan finde flotte og enkelte GOTS-certificerede t-shirts til kvinder hos By Green Cotton. Hos By Green Cotton finder du blandt andet t-shirts fra mærket Müsli, der udelukkende fremstiller tøj i økologisk bomuld. Med GOTS-certificerede t-shirts er du garanteret høj kvalitet og t-shirts med en lang levetid.


Hvor kan jeg købe t-shirts til kvinder?

Du kan finde t-shirts og bluser fremstillet i økologisk bomuld hos By Green Cotton. Tøjet er fremstillet med størst mulig omtanke for miljøet og er fri for skadelig kemi. Derfor kan du købe t-shirts med god samvittighed samtidig med, at du får t-shirts i høj kvalitet og som har en lang levetid.

View as Grid Liste

12 Items

Set Descending Direction
 1. Grønt Genliv t-shirt dame
  Grønt Genliv t-shirt dame
  249,00DKK
 2. Grønt Genliv t-shirt
  Grønt Genliv t-shirt
  299,00DKK
 3. Uld T-shirt SLIM FIT
  Uld T-shirt SLIM FIT
  399,00DKK
 4. Basic T-shirt i blød bomuld
  Basic T-shirt i blød bomuld
  199,00DKK
 5. Basic T-shirt i blød bomuld
  Basic T-shirt i blød bomuld
  199,00DKK
 6. Oversized Lounge T-Shirt
  Oversized Lounge T-Shirt
  299,00DKK
 7. Oversized Lounge T-Shirt
  Oversized Lounge T-Shirt
  299,00DKK
 8. Basic T-shirt i blød hør
  Basic T-shirt i blød hør
  299,00DKK
 9. 60%
  VM fodbold sweatshirt Unisex
  VM fodbold sweatshirt Unisex
  199,60DKK Før 499,00DKK
 10. T-shirt - oversize
  T-shirt - oversize
  299,00DKK
 11. T-shirt - oversize
  T-shirt - oversize
  299,00DKK
 12. Grønt Genliv t-shirt herre
  Grønt Genliv t-shirt herre
  249,00DKK
per side