Sidste chance ❤ Køb din lykkepose her

Freds World

Freds World

Om Freds World

Freds World by Green Cotton er et økologisk dansk børnetøjsmærke. Alt tøj fra Freds World er GOTS certificeret. Tøjet er produceret i EU og der er tænkt på, at skabe gode arbejdsforhold blandt dem som producerer vores tøj.

Fred er en dansk grøn frø, som står for tøj produceret med omtanke for miljøet. Da vi besluttede os for at få en maskot, faldt valget på en frø, da den findes i den danske natur. Den er grøn og et af de dyr i Danmark, som er mest følsom overfor ændringer i den danske natur. Fred er synlig på alt tøj fra os, og sender et stærkt signal - we care!


Skønt økologisk børnetøj til drenge og piger

Freds World laver økologisk børnetøj til både drenge og piger. Tøjet er fremstillet i økologisk bomuld, der har en blød og utrolig lækker kvalitet, som dit barn vil elske. Materialet er virkelig behageligt, og det gør det nemt og let at lege, klatre og løbe rundt. GOTS certificeret tøj er desuden din sikkerhed for, at der ikke er brugt skadelige- eller allergifremkaldende stoffer, som i længden ikke er gode for barnet. Der findes mange skadelige- og allergifremkaldende stoffer i ikke-certificeret tøj og oftest tager det fem vaske, før det er helt ude.

I udvalget fra Freds World findes alt fra bedårende kjoler og nederdele, smarte bukser, søde heldragter og bluser i trendy farver med forskellige fine print. Der er derfor gode chancer for, at du kan finde et godt match til både hverdagens basistøj og forskellige festligheder.

Udover øko børnetøj, tilbyder Freds World også tilbehør som huer til børn og overtøj.


Freds World overtøj i slidstærk kvalitet

Freds World overtøj er ligesom tøjet produceret i høj kvalitet og med størst mulig omtanke for miljøet. Det miljømærkede overtøj fra Freds World er fremstillet af genanvendte materialer og er fri for flour, tungmetaller, phtalater og hormonforstyrrende kemikalier.

Den høje slidstyrke og bevægelsesfrihed sikrer, at dit barn kan lege udendørs og være aktiv i mange timer, uden at overtøjet mister sine egenskaber.

Er du på udkig efter Freds World regntøj, kan overdel og underdel både købes som sæt eller hver for sig. Regnbukserne har elastikbånd, så de bliver hvor de skal og hætten kan tages af efter behov. Til en udflugt eller i frikvartererne er et godt regnsæt til børn et must, og med det lækre og behagelig regntøj fra Freds World, kan dit barn hoppe rundt i vandpytter uden at blive våd.

Når vinteren melder sin ankomst og regntøj ikke længere er nok, er en Freds World flyverdragt virkelig velegnet. Med tapede sømme og tyndt hurtigtørrende polyester ved ærmerne med hul til tommelfingrene, holdes sne, kulde og blæst ude. Det bløde foer som findes i hele dragten, vil holde barnet varmt og tilpas i mange timer.


Hvordan er Freds World i størrelsen?

Freds World laver både babytøj og børnetøj, og derfor findes det meste af tøjet også i mange forskellige størrelser. Nogle modeller er hovedsageligt lavet til de mindre børn, mens andet er til de lidt større børn.

Med denne lille Freds World størrelsesguide, kan du forhåbentligt nemt finde den størrelse der passer til dit barn. Overordnet er tøjet er lavet til eventyrlystne børn fra størrelse 56 til 140. Aldersmæssigt er det fra omkring 1-2 måneder til et barn på 10 år.


Alder
1-2 mdr.
3 mdr.
6 mdr. 
9 mdr.
1 år
1 ½ år
2 år
3 år
4 år
5 år
6 år
7 år
8 år
9 år
10 år

Barnets højde
51-56 cm
57-62 cm
63-68 cm
69-74 cm
75-80 cm
81-86 cm
87-92 cm
93-98 cm
99-104 cm
105-110 cm
111-116 cm
117-122 cm
123-128 cm
129-134 cm
135-140 cm

Størrelse
56
62
68
74
80
86
92
98
104
110
116
122
128
134
140Ofte stillede spørgsmålHvad for noget børnetøj laver Freds World?

Hos By Green Cotton finder du et stort udvalg af børnetøj. Under kategorierne finder du både kjoler, bluser, bodyer, bukser, heldragter og meget mere. Tøjet fås både til drenge og piger i flere forskellige størrelser. Derfor kan du med sikkerhed finde noget børnetøj, som passer til dine børn.


Er Freds World børnetøj økologisk?

Freds World børnetøj er indbegrebet af økologi. Alt tøjet er GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret. GOTS er internationalt anerkendt som den førende standard for forarbejdning af tekstiler af økologisk bomuld. Tøj fra Freds World er derfor af høj kvalitet og du behøver ikke at bekymre dig om, om tøjet kan tåle at blive vasket ofte.


Hvorfor købe Freds World børnetøj?

Freds World børnetøj er GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret, hvilket sikrer dig, at tøjet er produceret miljømæssigt korrekt samt socialt ansvarligt. Med børnetøj fra Freds World er du med til at påvirke miljøet i den rigtige retning. Du er samtidig også garanteret moderne tøj, som har en lang levetid.


Hvor kan man købe Freds World børnetøj?

Freds World børnetøj bliver produceret af By Green Cotton og det er samtidig også her, du finder et stort udvalg af børnetøj fra Freds World. Det store udvalg medvirker til, at du med garanti kan finde det tøj, som du står og mangler til dit barn eller dine børn. Tøjet fås i forskellige størrelser og derfor kan du både finde tøj til nyfødte og børn.

Filtre
View as Grid Liste

9 Items

Set Descending Direction
 1. ALFA STRIPE beanie
  ALFA STRIPE beanie
  129,00DKK
 2. ALFA beanie
  ALFA beanie
  129,00DKK
 3. ALFA beanie
  ALFA beanie
  129,00DKK
 4. ALFA beanie
  ALFA beanie
  129,00DKK
 5. ALFA beanie
  ALFA beanie
  129,00DKK
 6. ALFA beanie 2-pak
  ALFA beanie 2-pak
  279,00DKK
 7. ALFA beanie 2-pak
  ALFA beanie 2-pak
  279,00DKK
 8. ALFA beanie 2-pak
  ALFA beanie 2-pak
  279,00DKK
 9. ALFA beanie 2-pak
  ALFA beanie 2-pak
  279,00DKK
per side