Sidste chance ❤ Køb din lykkepose her

Grønt Genliv

Grønt Genliv


Grønt Genliv kollektion

Grønt Genliv er et pilotprojekt hos by Green Cotton, hvor vi har haft endnu mere fokus på bæredygtighed. Ved hjælp af en helt ny teknologi har vi skabt et cirkulært loop i vores forsyningskæde. Vi har sendt det indsamlede tøj til Tyrkiet, her blev det sorteret, forarbejdet til granulat og tekstilstykker/pulp, efterfølgende til garn og nye metervarer. Til sidst er det endt med et helt nyt slutprodukt som er en del af Grønt Genliv kollektionen. Vi ved at det er teknologier som disse vi skal eksperimentere med, for fortsat at kunne leve op til ansvaret om en mere bæredygtig tekstilbranche.

Vores Grønt Genliv kollektion er en lille eksklusiv kollektion, med fokus på styles til hele familien – babyer, børn og voksne. I kollektionen kan du finde: bodyer, leggings og t-shirts. Vi har også skabt en t-shirt med vores slogan ”GRØNT LOOP NU”. Sloganet skal være med til at sætte endnu mere fokus på en cirkulær forsyningskæde.


Aflagt tøj

Tanken bag Grønt Genliv er at være med til at ændre måden hvorpå vi ser vores aflagte tøj. I stedet for at det aflagte tøj er skrald, er det en ressource som kan genanvendes. Indtil nu har det været svært at genanvende bomuld på en rentabel og bæredygtig måde, så det rent faktisk kan bruges til nyt tøj. Der sker meget i disse år og der er blevet/bliver testet på livet løs for at finde måder hvorpå man kan fremstille nye metervarer af ødelagt tøj. Det vil vi gerne være nogle af de første der er med til at skabe, hvilket er derfor Grønt Genliv er skabt. En helt særlig kollektion fremstillet af aflagt by Green Cotton tøj.


Bæredygtige pioner

Green Cotton Group har fra starten været pioner inden for fremstilling af økologisk bomuld. Faktisk var Green Cotton Group de første i verden til at skabe en t-shirt af certificeret økologisk bomuld, for snart 30 år siden. Verden og tekstilbranchen har ændret sig meget siden da, og det er nu vigtigere end nogensinde før, at se på nye muligheder hvorved vi kan blive endnu mere bæredygtige.

View as Grid Liste

5 Items

Set Descending Direction
 1. Grønt Genliv t-shirt dame
  Grønt Genliv t-shirt dame
  249,00DKK
 2. Grønt Genliv body
  Grønt Genliv body
  199,00DKK
 3. Grønt Genliv t-shirt herre
  Grønt Genliv t-shirt herre
  249,00DKK
 4. Grønt Genliv t-shirt
  Grønt Genliv t-shirt
  299,00DKK
 5. Grønt Genliv t-shirt
  Grønt Genliv t-shirt
  199,00DKK
per side