Bluser og T-shirts

Bluser og t-shirts til børn i 100% økologisk bomuld

Økologiske T-shirts til børn, søde bluser, sweattrøjer og hoodies. Vi har altid et stort udvalg af bluser og T-shirts i organisk materiale - Farverige T-shirts og basis T-shirts til piger og drenge.

Både langærmet, kortærmet, toppe, sweat og velour til pige, dreng og baby. Alle T-shirts og bluser fra Müsli og Freds World er GOTS certificerede og bæredygtige.

Økologisk tøj til børnene behøver ikke være kedeligt. Vores T-shirts følger moden og der er knald på farverne, men det er gjort med en omtanke miljøet. Vores brands, Müsli og Freds World, beviser at der ikke ikke længere er behov for at gå på kompromis med tøjets look - Tværtimod bringer vi en masse farver, applikationer og prints ind i den økologiske børnetøjsgarderobe.Farve og print - på en bæredygtig måde med respekt for miljø og arbejderne. 

Print på T-shirts og andet tøj og farvning af metervarer er ofte forbundet med kemi. Anvendelsen af kemi i tøjindustrien kan være skadeligt for miljøet og ikke mindst de mennesker der arbejder med det til daglig. Det er svært helt at undgå kemi når man producerer selv en økologisk T-shirt, men farvning og andre kemiske processer kan sagtens udføres samtidig med, at man passer på miljøet. Hos by Green Cotton er alle T-shirt GOTS certificerede og vi som producenter sørger for at overholde alle strenge krav til metervarer, behandling og produktion. Prints, selv sytråden og knapperne overholder den strenge GOTS-standard og er 100% fri for skadelig kemi, hvilket udover at tage hensyn til miljøet, også reducerer risikoen for allergi og forhindrer hudirritation. 


T-shirts fra Müsli 

Müsli laver bluser i mange forskellige styles og designs med striber, lommer, prints, broderier, flæser, pufærmer og fine detaljer, i en super blød, strækbar kvalitet, som børnene elsker. Altid moderne farver og stil der passer i den skandinaviske garderobe. Müsli har stor succes med søde blomsterprints og all-over dyreprints er også altid et hit.  

Derudover har vi en del basis T-shirts med både lange ærmer og korte ærmer. Økologiske basis T-shirts til børnene, kan man aldrig få for mange af. Vi har basis bomulds T-shirts i de fleste farver, der kan matches med det meste. Altid økologiske og GOTS certificerede. 


T-shirts fra Freds World med sjove applikationer 

Freds World er kendt for sine broderede applikationer, der gør blusen sjov og eksklusiv. Vi mener netop at tøj til børn skal være sjovt og farverigt og lægge op til leg. En applikation eller et broderi på fronten kan forestille alt lige fra et dyr, biler, traktorer til fine blomster. Fælles for disse applikationer er, at de giver T-shirten et eksklusivt udtryk og det stråler af kvalitet. En applikation - altså et motiv, sammensat af stof, og broderet på med tråd, er en bæredygtig og meget holdbar løsning, sammenlignet med eksempelvis billige print-T-shirts. Der skal ikke mange vaske til, før et billigt print er skallet af flere steder. Det sker ikke med en applikation. Skulle en tråd gå løs med årene, kan den repareres igen. På bagsiden af en applikation og et broderi, påfører vi altid et tyndt blødt lag, der sikrer at syningerne aldrig vil komme til at kradse eller genere barnets hud. 

Udover de finurlige, fantastiske designs, er Freds World kendt for deres kvalitet af T-shirts og børnetøj generelt. Kvaliteten er altid lækker og blød og holder vask efter vask, og kan typisk gå i arv eller sælges videre efter brug. 


Når du køber en økologisk T-shirt fra Müsli eller Freds World er du sikret et rent og bæredygtigt produkt i en blød og holdbar kvalitet, der holder vask efter vask. View as Grid Liste

Items 65-96 of 334

Set Descending Direction
 1. KNIT striktrøje
  KNIT striktrøje
  375,00DKK
 2. KNIT cardigan med puf ærmer
  KNIT cardigan med puf ærmer
  449,00DKK
 3. COZY ME top med sommerfugleærmer
  COZY ME top med sommerfugleærmer
  199,00DKK
 4. CHERRY bluse - BABY
  CHERRY bluse - BABY
  199,00DKK
 5. CHERRY top med pufærmer
  CHERRY top med pufærmer
  199,00DKK
 6. POPPY top med pufærmer
  POPPY top med pufærmer
  199,00DKK
 7. POPPY sweattrøje
  POPPY sweattrøje
  249,00DKK
 8. TURTLE bluse - BABY
  TURTLE bluse - BABY
  199,00DKK
 9. TURTLE T-shirt med skildpadde
  TURTLE T-shirt med skildpadde
  199,00DKK
 10. TURTLE sweattrøje
  TURTLE sweattrøje
  249,00DKK
 11. CHERRY bluse
  CHERRY bluse
  229,00DKK
 12. CHERRY top med pufærmer
  CHERRY top med pufærmer
  209,00DKK
 13. CHERRY bluse - oversize
  CHERRY bluse - oversize
  229,00DKK
 14. CHERRY top
  CHERRY top
  209,00DKK
 15. POPPY bluse oversize
  POPPY bluse oversize
  229,00DKK
 16. POPPY sweattrøje
  POPPY sweattrøje
  299,00DKK
 17. POPPY top med pufærmer
  POPPY top med pufærmer
  209,00DKK
 18. TURTLE T-shirt
  TURTLE T-shirt
  209,00DKK
 19. KNIT cardigan
  KNIT cardigan
  299,00DKK
 20. HELLO top med mariehøne
  HELLO top med mariehøne
  209,00DKK
 21. HELLO top med hval
  HELLO top med hval
  209,00DKK
 22. HELLO bluse - BABY
  HELLO bluse - BABY
  229,00DKK
 23. HELLO bluse - BABY
  HELLO bluse - BABY
  229,00DKK
 24. HELLO T-shirt med blæksprutte
  HELLO T-shirt med blæksprutte
  209,00DKK
 25. HELLO T-shirt med ubåd
  HELLO T-shirt med ubåd
  209,00DKK
 26. SWEAT cardigan med lynlås
  SWEAT cardigan med lynlås
  299,00DKK
 27. SWEAT cardigan med lynlås
  SWEAT cardigan med lynlås
  299,00DKK
 28. BLOCK sweattrøje med kontrast farver
  BLOCK sweattrøje med kontrast farver
  249,00DKK
 29. BLOCK sweattrøje med kontrast farver
  BLOCK sweattrøje med kontrast farver
  249,00DKK
 30. SWEAT cardigan med skørt og pufærmer
  SWEAT cardigan med skørt og pufærmer
  299,00DKK
 31. KNIT bluse
  KNIT bluse
  299,00DKK
 32. SWEAT cardigan med lynlås
  SWEAT cardigan med lynlås
  349,00DKK
Page
per side