VORES CERTIFICERINGER

Vi vil gerne gøre en forskel – og derfor er alle vores produkter underlagt strenge certificeringer og miljømærker. Herunder kan du læse mere om hvad det betyder for dig som forbruger, samt for os som virksomhed og vores værdikæde.

Global Organic Textile Standard

Certifikatet er et af de strammeste på markedet og sikrer en miljøvenlig værdikæde fra start til slut. Her er dokumenteret garanti for, at du køber det mest miljøvenlige til dig og dine børn.

Læs mere

Svanemærket

Som et af de strengeste miljømærker i verden og det officielle nordiske miljømærke, stiller Svanemærket høje krav til de produkter, der bærer dets logo. Kun de mest miljøvenlige varer opnår dette anerkendte mærke.

LÆS MERE

Organic Content Standard

OCS-certificering sikrer, at produkter indeholder økologisk dyrket indhold og giver forbrugerne ro i sindet ved at tilbyde en uafhængigt verificeret garanti for produktets økologiske indhold fra start til slut.

Læs mere

Global Recycling Standard

Produkter certificeret efter GRS-mærket, betyder at der er mindst 50% genanvendt tekstilmateriale i et slutprodukt. GRS certificerer produktionen, men sørger også for at skabe gode arbejdsforhold og kemikalierestriktioner.

LÆS MERE

Tencel™

TENCEL™ er et varemærke for lyocell- og modalfibre, som er en del af viskosefamilien. TENCEL™ er lavet af træ - ja, du læste rigtigt! Det lyder måske mærkeligt, at det hårde træ, som du nok kender, kan omdannes til silkebløde tekstiler.

LÆS MERE

Astma-Allergi Danmark

I vores stræben efter at tilbyde de mest hensynsfulde og sikre produkter til vores kunder, har Müsli Care hudplejeserien opnået certificeringer fra Astma-Allergi Danmark og Asthma Allergy Nordic.

LÆS MERE

VEGAN

VEGAN-mærket er en bekræftelse på, at vores cremer ikke indeholder nogen animalske ingredienser eller biprodukter, og at ingen dyr er blevet brugt eller skadet i fremstillingsprocessen.

LÆS MERE