Asthma Allergy Danmark (Asthma Allergy Nordic)

I vores stræben efter at tilbyde de mest hensynsfulde og sikre produkter til vores kunder, har Müsli Care hudplejeserien opnået certificeringer fra Asthma Allergy Danmark og Asthma Allergy Nordic.

Asthma Allergy Danmark og Asthma Allergy Nordic repræsenterer frontlinjen i kampen for at mindske allergiske reaktioner og fremme et sundere indeklima i de nordiske lande. De arbejder for at oplyse om, og reducere forekomsten af, allergi og astma ved at tilbyde vejledning og certificering af produkter, der opfylder deres strikse krav til allergivenlighed. Certificeringen sikrer, at produkter er skånsomme og sikre for mennesker med allergi eller astma.

Vores beslutning om at opnå Asthma Allergy-certificeringerne for Müsli Care hudplejeserien er drevet af et ønske om at tilbyde produkter, der er så sikre og skånsomme som muligt. Ved at vælge ingredienser, der er mindre tilbøjelige til at udløse allergiske reaktioner, sikrer vi, at vores cremer kan bruges sikkert af alle, selv de med sensitiv hud, allergier eller astma. Denne certificering er et vidnesbyrd om vores engagement i at fremme sundhed, trivsel og ansvarlighed i alt, hvad vi gør.