Fragt & levering

Fragt

By Green Cotton tilbyder fragtpriser fra 25,- DKK. Gratis levering til pakkeshop ved køb over 500 DKK. Køber du for mindre end 500 DKK er fragtprisen 25 DKK til pakkeshop og 45 DKK for hjemmelevering.

Levering til Danmark:
  • DAO pakkeshop: 25 kr. - gratis levering over 500 kr.
  • GLS pakkeshop: 29 kr. - gratis levering over 500 kr.
  • DAO hjemmelevering: 45 kr.
  • GLS hjemmelevering: 49 kr.

Levering

Ordrer afsendes normalt fra vores lager inden for 1-3 hverdage og leveringstiden fra pakken er afsendt er typisk 1-2 dage. Der kan dog forekomme længere leveringstid i udsalgsperioder. By Green Cotton kan ikke drages til ansvar for forsinkelse under levering. Ansvaret ligger hos transportøren.

Kunder, der betaler med kreditkort, bliver underlagt en validering, og by Green Cotton forbeholder sig retten til at udsætte leveringen af en ordre, hvis vi mener, at der er brug for yderligere sikkerhedskontrol. Du vil altid modtage en e-mail med forsendelses oplysninger, når din pakke er på vej.

Levering til pakkeshop

Hvis din ordre er leveret til en pakkeshop, skal du huske at afhente den, inden den sendes retur. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af by Green Cotton.

Ændring eller annullering af ordrer før afsendelse

Det er desværre kun muligt at foretage ændringer eller annullere din ordre, hvis den endnu ikke er pakket og afsendt fra vores lager. Hvis du ønsker at fortage ændringer i din ordre eller annullere denne, skal du venligst kontakte os hurtigst muligt pr. e-mail eller telefon: 

Mandag til fredag fra 9-14
Tlf.nr.: +45 7070 2503
Mail: shop@bygreencotton.dk