Returnering & ombytning

Returnering

Når du handler på bygreencotton.dk, har du altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Dette betyder, at du kan sende ubrugte varer tilbage til os i op til 14 dage, efter du modtog/afhentede din pakke og få dine penge retur. 

OBS Varen returneres i samme stand og med alle originale labels/mærker, som ved modtagelse og i/med intakt vareemballage.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at returnere eller ombytte en vare og vedlægger derfor en forudbetalt GLS returlabel i din pakke, som nemt kan klistres uden på din returpakke. Returlablen koster 29 kr. at anvende, som bliver modregnet det beløb du får tilbagebetalt. Med den forudbetalte returlabel sendes dine returvarer som en forsikret pakke med et track & trace nummer. 

 1. Udfyld retursedlen.
 2. Pak varen forsvarligt ind og vedlæg retursedlen. Genbrug gerne vores forsendelsesemballage eller pak returvarerne i en ny pose/kasse.
 3. Sæt vores forudbetalte GLS returlabel uden på pakken og indlever pakken hos en GLS pakkeshop. Returlablen koster 29 kr. at anvende, som bliver modregnet det beløb du får tilbagebetalt. Anvendelse af vores returlabel gælder kun danske ordrer.

  Vi modtager ikke returpakker sendt til en pakkeboks eller med DAO. Pakker som bliver sendt til en pakkeboks vil automatisk blive sendt retur til dig igen.  

  Det kan tage op til 7 hverdage at behandle en retur. Når vi modtager og behandler din returpakke, vil du få en mail fra os. Pengene bliver altid overført til samme betalingskort, som du betalte købet med.

  Nægter du modtagelse af en ordre du har bestilt, koster det 29,- i returfragt.

  Har du spørgsmål til din ordre eller mistet din returlabel, bedes du kontakte os på shop@bygreencotton.dk med dit navn og ordrenummer.

  Ombytning

  Ønsker du at ombytte en vare, fx til en anden størrelse, skal du ligeledes udfylde retursedlen som vedlægges den returnerede vare. Lav herefter en ny ordre via hjemmesiden, på den vare du ønsker i stedet for. Vi krediterer pengene for den returnerede vare, så snart vi modtager den. Beløbet bliver altid overført til samme betalingskort, som du betalte med.