Bodyer

GOTS certificerede bodyer i bomuld og uld

Vi har et stort udvalg af økologiske bodystockings til drenge og piger og nyfødte babyer. Materialer i 100% økologisk bomuld og uld.

Hos by Green Cotton har vi fremstillet bæredygtigt tøj til babyer i mange år. Komfort, design og bæredygtihed er nøgleorderne for kollektionerne. Derfor er alle bodyer fra Müsli og Freds World GOTS certificeret og garanterer på denne måde, at de er fri for skadelige eller allergifremkaldende stoffer. Her finder du en skøn blanding af bodyer fra Freds World og Müsli og her er altid noget for enhver smag. Om man er til klassiske striber, et romantisk blomsterprint, eller en simpel basis body. Bodyer til nyfødte og babyer 

En body er ofte det inderst lag og et stykke tøj baby har på, rigtig mange timer i døgnet. Bodyen er babyens beskyttende lag. Den skal beskytte huden og holde den varm og ikke udsætte den for allergifremkaldende stoffer. Derfor producerer vi kun GOTS certificerede bodyer uden skadelig kemi. Desværre kan der i ikke-GOTS-certificerede produkter, sidde kemikalier og pesticider, der bruges i produktionen, fast i fibrene og udsætter babyer og deres hud for unødvendig irritation kort efter fødslen. GOTS certificeringen sikrer et rent produkt. 

Økologisk babytøj behøver absolut ikke længere at være hverken farveløst eller dyrt. Her på siden finder du bodyer til baby i mange forskellige farver og designs, med korte ærmer og lange ærmer, med detaljerede prints og detaljer, men også enkle og elegante designs. Det hele er lavet af økologisk bomuld fra kontrolleret økologisk dyrkning.  Bodyer til premature 

Vi har en lille kollektion bestående af bodyer og tøj designet specielt til for tidligt fødte og nyfødte. Bodyerne fås i størrelse 44-74 er designet med en slå-om lukning. Slå-om bosyer er den perfekte løsning til de første par måneder af livet. Når baby lige har set dagens lys og har forladt sin mors beskyttende mave, udsættes det lille barn for mange eksterne påvirkninger. En wrap-body er ideel i tiden lige efter fødslen og i de første par måneder, da de ikke skal trækkes over hovedet. Når du skal tage bodyen på og af, er en wrap-body meget mere behagelig for babyen end en normal bodystocking. Bodyer fra Freds Worlds 

ALFA bodyen er en klassiker og en bestseller basis body. ALFA er en serie af fantastisk, blødt basistøj baby og børn bestående af bodyer, bluser, bukser mm. ALFA bodyen er med på hver kollektion og kommer altid i et stort farveudvalg, der kan sammensættes med sæsonens mange prints og styles. En økologisk basis-body uden skadelig kemi. 

Derudover laver Freds World også bodyer med skønne, farverige prints. 


Bodyer fra Müsli 

Müsli laver både bodyer med et klassisk udtryk og bodyer med mange skønne detaljer. Det kan være en body med flæser, en body med krave eller med pufærmer. Müslis bodyer er kendt for sine bodyer med blomsterprint. Derudover er bodyerne fremstillet i en superblød, strækbar kvalitet - selvfølgelig altid økologisk og GOTS certificeret. 

Müsli har en basis serie kaldet COZY ME, som blandt andet indeholder en basis body. Ærmerne har ekstra længde og kan foldes enten op eller ned, afhængig af barnets størrelse. Fold den ekstra armlængde ud, når barnet vokser, og bodyen kan hermed ofte holde endnu en størrelse. COZY me er 100% organisk og GOTS-certificeret. Mange farver og til en rigtig god pris!Sommerdragt / sommerbody

Både Müsli og Freds World laver sommerdragter også kaldet en sommerbody. Det er en super sød og praktisk kortærmet body med lidt længde på benene, som baby kan bruge i de varmeste sommermåneder. Så er der ingenting der strammer om maven :)


Uldbodyer til baby

Vi har også altid en serie af uldbodyer med i vores kollektion. I sommermånederne fører vi bodyer i en lækker, blød og luftig uld-silke blanding, der består af 70% merino uld fra certificeret økologisk dyrehold og 30% silke. En uldbody er åndbar og temperatur regulerende. Perfekt  om sommeren. I de koldere vintermåneder fremstiller vi bodyer af 100% uld, der samtidig er lidt tykkere og med samme egenskaber. Uld fra Müsli og Freds World er bæredygtig, organisk og GOTS certificeret. Det kradser ikke og holder til mange vaske.


Hvor længe bruger børn bodystocking?

Børn er meget forskellige, og derfor varierer det også hvor længe de bruger bodystockings. Ofte hænger udskiftningen af bodystocking til undertøj sammen med pottetræningen. Her vil det nemlig være langt lettere for dit barn, at have normalt undertøj på. Som hovedregel bruger de fleste børn bodystockings til omkring 2 års alderen.


Hvilket tøj skal man købe til nyfødt?

Til nyfødte er bodyer et must have, og de kommer til at bruge en stor del af den første tid i dem. Det er derfor en god ide at have rigeligt med bodyer til din nyfødte baby, men også at supplere op med andet tøj som cardigans, dragter, bukser osv. Husk også sokker, strømpebukser og huer, så den lille ny holder varmen på alle kropsdele.


Hvor mange bodyer skal man have?

Din baby vil bruge bodyer hver dag, og det er derfor en god ide at have nok af dem. Vi anbefaler at man mindst har 8-10 bodystocking, så der altid er en nyvasket og klar til brug. Bodyer findes i flere varianter, og det er en god ide også at have årstiden i mente. Er det sommer, skal du højst sandsynligt bruge flere bodyer uden ærmer, end hvis det er vinter. Det er dog en god ide altid både at have langærmede og kortærmede bodyer på lager, uanset årstid.

Hvordan giver man baby bodystocking på?

Bodystockings lavet i et strækbart materiale og med store halsudskæringer vil være lettere at få på din baby. Stræk gerne i hals udstrækningen, inden du tager den over hovedet på din baby. Start med at tage den over baghovedet og derefter ansigtet. Når bodyen er over hovedet kan du du strække babys arme gennem ærmerne. Efter få gange vil du hurtigt finde teknikken, og det vil blive let at give din baby body på.

Hvad skal baby have på om sommeren?

Den danske sommer kan svinge meget i temperatur, og derfor er det en god ide at have en god basisgarderobe. Til de meget varme dage vil en bomulds body tit være nok, men det kan varierer fra baby til baby. Selvom det er meget varmt, kan der være behov for ekstra tøj. Et godt gammeldags trick er at mærke i nakken. Er din baby kølig eller svedig, skal du enten have lidt tøj af eller på.

View as Grid Liste

Items 33-64 of 118

Set Descending Direction
 1. 50%
  COZY ME body
  COZY ME body
  59,50DKK Før 119,00DKK
 2. 50%
  CAR body med bil print
  CAR body med bil print
  99,50DKK Før 199,00DKK
 3. 50%
  CAR sommerdragt med bil print
  CAR sommerdragt med bil print
  109,50DKK Før 219,00DKK
 4. 50%
  TINY body med blomsterprint
  TINY body med blomsterprint
  99,50DKK Før 199,00DKK
 5. 50%
  TINY kjolebody med blomsterprint
  TINY kjolebody med blomsterprint
  124,50DKK Før 249,00DKK
 6. 50%
  TINY sommerdragt med blomsterprint
  TINY sommerdragt med blomsterprint
  109,50DKK Før 219,00DKK
 7. COZY ME body
  COZY ME body
  129,00DKK
 8. COZY ME body
  COZY ME body
  129,00DKK
 9. COZY ME body
  COZY ME body
  129,00DKK
 10. COZY ME body
  COZY ME body
  129,00DKK
 11. COZY ME body
  COZY ME body
  129,00DKK
 12. COZY ME body
  COZY ME body
  129,00DKK
 13. COZY ME body
  COZY ME body
  129,00DKK
 14. COZY ME body
  COZY ME body
  129,00DKK
 15. COZY ME skjorte body
  COZY ME skjorte body
  249,00DKK
 16. COZY ME skjorte body
  COZY ME skjorte body
  249,00DKK
 17. CREPE body med flæser
  CREPE body med flæser
  199,00DKK
 18. CREPE bodykjole
  CREPE bodykjole
  279,00DKK
 19. LUPIN bodykjole med print
  LUPIN bodykjole med print
  279,00DKK
 20. COZY ME body med ballon ærmer
  COZY ME body med ballon ærmer
  179,00DKK
 21. COZY ME body med ballon ærmer
  COZY ME body med ballon ærmer
  179,00DKK
 22. STRIPE body
  STRIPE body
  199,00DKK
 23. HELICOPTER body med helikopterprint
  HELICOPTER body med helikopterprint
  179,00DKK
 24. POWER body med stort blomsterprint
  POWER body med stort blomsterprint
  199,00DKK
 25. ALFA body
  ALFA body
  139,00DKK
 26. ALFA body
  ALFA body
  139,00DKK
 27. ALFA body
  ALFA body
  139,00DKK
 28. ALFA body
  ALFA body
  139,00DKK
 29. ALFA body
  ALFA body
  139,00DKK
 30. ALFA body
  ALFA body
  139,00DKK
 31. ALFA body
  ALFA body
  139,00DKK
 32. ALFA body
  ALFA body
  139,00DKK
Page
per side