Sidste chance ❤ Køb din lykkepose her

Bodyer

GOTS certificerede bodyer i bomuld og uld

I dette store udvalg finder du økologisk tøj til børn, herunder økologiske bodystockings til drenge og piger og nyfødte babyer i materialer i 100% økologisk bomuld og uld. Bodyerne fås både med korte ærmer og lange ærmer. Du kan finde bodyer der både er ensfarvede og bodyer i flotte mønstre.

Hos by Green Cotton har vi fremstillet bæredygtigt tøj til babyer i mange år. Komfort, design og bæredygtighed er nøgleordene for kollektionerne. Derfor er alle bodyer fra Müsli og Freds World GOTS certificeret og garanterer på denne måde, at de er fri for skadelige eller allergifremkaldende stoffer. Her finder du en skøn blanding af bodyer fra Freds World og Müsli og her er altid noget for enhver smag. Om man er til klassiske striber, et romantisk blomsterprint, eller en simpel basis body. Brug filtreringsmuligheden i venstre side, så du får vist den rigtige størrelse.


Bodyer til nyfødte og babyer

En body er ofte det inderste lag og et stykke tøj baby har på rigtig mange timer i døgnet. Bodyen er babyens beskyttende lag. Den skal beskytte huden og holde den varm og ikke udsætte den for allergifremkaldende stoffer. Derfor producerer vi kun GOTS certificerede bodyer.

Økologisk babytøj behøver absolut ikke længere at være hverken farveløst eller dyrt. Her på siden finder du bodyer til baby i mange forskellige farver og designs, med korte ærmer og lange ærmer, med detaljerede prints og detaljer, men også enkle og elegante designs. Det hele er lavet af økologisk bomuld fra kontrolleret økologisk dyrkning.


Bodyer til premature

Vi har en lille kollektion bestående af bodyer og tøj designet specielt til for tidligt fødte og nyfødte. Bodyerne fås i størrelse 44-74 og er designet med en slå-om lukning. Slå-om bodyer er den perfekte løsning til de første par måneder af livet. Når baby lige har set dagens lys og har forladt sin mors beskyttende mave, udsættes det lille barn for mange eksterne påvirkninger. Der er mange fordele ved en body med slå-om lukning. En wrap-body er ideel i tiden lige efter fødslen og i de første par måneder, da de ikke skal trækkes over hovedet. Når du skal tage bodyen på og af, er en wrap-body meget mere behagelig for babyen end en normal bodystocking. Det bliver lettere at skifte bleen og skifte tøjet med en slå-om body.


Bodyer fra Freds World

ALFA bodyen er en klassiker og en bestseller basis body. ALFA er en serie af fantastisk, blødt basistøj baby og børn bestående af bodyer, bluser, bukser mm. ALFA bodyen er med på hver kollektion og kommer altid i et stort farveudvalg, der kan sammensættes med sæsonens mange prints og styles. En body fra Freds World er en økologisk basis-body uden skadelig kemi.

Derudover laver Freds World også bodyer med skønne, farverige prints.


Bodyer fra Müsli

Müsli laver bodyer til babyer i mange forskellige designs. Müsli laver både bodyer med et klassisk udtryk og bodyer med mange skønne detaljer. Det kan være en body med flæser, en body med krave eller med pufærmer. Müslis bodyer er kendt for sine blomsterprint. Derudover er bodyerne fremstillet i en super blød, strækbar kvalitet - selvfølgelig altid økologisk og GOTS certificeret.

Müsli har en basis serie kaldet COZY ME, som blandt andet indeholder en basis body. Ærmerne har ekstra længde og kan foldes enten op eller ned, afhængig af barnets størrelse. Fold den ekstra ærmelængde ud, når barnet vokser, og bodyen kan hermed ofte holde endnu en størrelse. COZY me er 100% organisk og GOTS-certificeret. Mange farver og til en rigtig god pris!


Sommerdragt / sommerbody

Både Müsli og Freds World laver sommerdragter også kaldet en sommerbody. Det er en super sød og praktisk kortærmet body med lidt længde på benene, som baby kan bruge i de varmeste sommermåneder. Så er der ingenting der strammer om maven :)


Uldbodyer til baby

Vi har også altid en serie af uldbodyer med i vores kollektion. I sommermånederne fører vi bodyer i en lækker, blød og luftig uld-silke blanding, der består af 70% merino uld fra certificeret økologisk dyrehold og 30% silke. En uldbody er åndbar og temperatur regulerende. Den egner sig perfekt til om sommeren. I de kolde vintermåneder fremstiller vi bodyer af 100% uld, der samtidig er lidt tykkere og med samme egenskaber. Uld fra Müsli og Freds World er bæredygtig, organisk og GOTS certificeret. Ulden er af høj kvalitet, hvilket resulterer i, at uldbodyerne ikke kradser og holder til mange vaske.


Køb bodyer hos By Green Cotton

Hos By Green Cotton er du garanteret økologi for alle pengene. Økologi er lig med blødhed og høj kvalitet. Derfor finder du udelukkende økologiske bodyer til babyer her på siden. På den måde er du garanteret at modtage bodyer i høj kvalitet, som formår at holde sig bløde selv efter flere vask. Du er samtidig også garanteret smarte bodyer, som følger årstidernes farver og designs. Du opnår fri fragt ved køb over 500 kr.


Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe bruger børn bodystocking?

Børn er meget forskellige, og derfor varierer det også hvor længe de bruger bodystockings. Ofte hænger udskiftningen af bodystockings sammen med pottetræningen. Her vil det nemlig være langt lettere for dit barn, at have normalt undertøj på. Som hovedregel bruger de fleste børn bodystockings til omkring 2 års alderen.


Hvilket tøj skal man købe til nyfødt?

Bodystockings til babyer er et must have, og de kommer til at bruge en stor del af den første tid i dem. Det er derfor en god ide at have rigeligt med bodyer til din nyfødte baby, men også at supplere op med andet tøj som cardigans, dragter, bukser osv. Husk også sokker, strømpebukser og huer, så den lille ny holder varmen på alle kropsdele.


Hvor mange bodyer skal man have?

Din baby vil bruge bodyer hver dag, og det er derfor en god ide at have nok af dem. Vi anbefaler at man mindst har 8-10 bodystocking, så der altid er en nyvasket og klar til brug. Bodyer findes i flere varianter, og det er en god ide også at have årstiden i mente. Er det sommer, skal du højst sandsynligt bruge flere bodyer uden ærmer, end hvis det er vinter. Det er dog en god ide altid både at have langærmede og kortærmede bodyer på lager, uanset årstid.


Hvordan giver man baby bodystocking på?

Bodystockings lavet i et strækbart materiale og med store halsudskæringer vil være lettere at få på din baby. Stræk gerne i hals udstrækningen, inden du tager den over hovedet på din baby. Start med at tage den over baghovedet og derefter ansigtet. Når bodyen er over hovedet kan du du strække babys arme gennem ærmerne. Efter få gange vil du hurtigt finde teknikken, og det vil blive let at give din baby body på.


Hvad skal baby have på om sommeren?

Den danske sommer kan svinge meget i temperatur, og derfor er det en god ide at have en god basisgarderobe. Til de meget varme dage vil en bomulds body tit være nok, men det kan varierer fra baby til baby. Selvom det er meget varmt, kan der være behov for ekstra tøj. Et godt gammeldags trick er at mærke i nakken. Er din baby kølig eller svedig, skal du enten have lidt tøj af eller på.

View as Grid Liste

Items 33-64 of 161

Set Descending Direction
 1. FILIPENDULA body med front print
  FILIPENDULA body med front print
  199,00DKK
 2. MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  199,00DKK
 3. MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  199,00DKK
 4. MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  199,00DKK
 5. MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  MINI ME body med kryds-lukning str. 44-74
  199,00DKK
 6. STRIPE RIB body med knapper
  STRIPE RIB body med knapper
  229,00DKK
 7. POINTEL pufærme body med hulmønster
  POINTEL pufærme body med hulmønster
  169,00DKK
 8. STRIPE RIB body
  STRIPE RIB body
  199,00DKK
 9. POINTEL body med hulmønster og flæsekrave
  POINTEL body med hulmønster og flæsekrave
  199,00DKK
 10. POPLIN skjorte body
  POPLIN skjorte body
  279,00DKK
 11. FIONA POPLIN body med blomsterprint
  FIONA POPLIN body med blomsterprint
  219,00DKK
 12. POPLIN body med puf ærmer
  POPLIN body med puf ærmer
  229,00DKK
 13. STRIPE body
  STRIPE body
  179,00DKK
 14. STRIPE body
  STRIPE body
  179,00DKK
 15. SWEAT sæt med bluse og bukser
  SWEAT sæt med bluse og bukser
  399,00DKK
 16. SWEAT sæt med bluse og bukser
  SWEAT sæt med bluse og bukser
  399,00DKK
 17. SWEAT sæt med bluse og bukser
  SWEAT sæt med bluse og bukser
  399,00DKK
 18. CARDAMINE body med blomsterprint
  CARDAMINE body med blomsterprint
  199,00DKK
 19. CARDAMINE body med pufærmer og print
  CARDAMINE body med pufærmer og print
  219,00DKK
 20. CARDAMINE bodykjole med blomsterprint
  CARDAMINE bodykjole med blomsterprint
  279,00DKK
 21. DAISY body med blomsterprint
  DAISY body med blomsterprint
  199,00DKK
 22. DAISY body med blomsterprint
  DAISY body med blomsterprint
  169,00DKK
 23. WHALE body med print af hvaler
  WHALE body med print af hvaler
  199,00DKK
 24. ZODIAC body med print af stjernehimlen.
  ZODIAC body med print af stjernehimlen.
  199,00DKK
 25. COZY ME body
  COZY ME body
  149,00DKK
 26. COZY ME body
  COZY ME body
  149,00DKK
 27. COZY ME body
  COZY ME body
  149,00DKK
 28. COZY ME body
  COZY ME body
  149,00DKK
 29. COZY ME body
  COZY ME body
  149,00DKK
 30. COZY ME body
  COZY ME body
  149,00DKK
 31. COZY ME body
  COZY ME body
  149,00DKK
 32. COZY ME body
  COZY ME body
  149,00DKK
Page
per side