Heldragter

Stort udvalg af heldragter i økologisk bomuld og uld

Økologiske langærmede heldragter i økologisk bomuld eller uld. Bæredygtige og lækre.

De fleste heldragter fra Müsli og Freds World har knapper ned langs kroppen og helt ned til foden. Det er et praktisk valg, for at undgå at baby skal have noget over hovedet, når det er påklædningstid.

Mange bruger heldragter som pyjamas / nattøj. Men heldragterne fra Freds World og Müsli kan sagtens bruges til hverdag også. De er designet i fine, trendy eller klassiske farver, nogle med prints eller flæser. Det er super behageligt for baby at have en heldragt på, da der ikke er noget der strammer om maven.

Vi har et lille udvalg af dragter designet specielt til for tidligt fødte / premature og nyfødte. Heldragterne til nyfødte fås i størrelse 44-74 og har fødder. Det holder de små babyfødder varme, og du slipper for at skulle give baby strømper på, som let falder af. Heldragterne med fødder anbefales især, hvis dit barn er født i de kolde måneder og er også perfekt som pyjamas, da fødderne holdes varme hele natten. Det er svært at sove godt med kolde fødder. En heldragt er, ligesom en body, et stykke tøj som baby har på i de allerførste måneder, lige efter de kommer ud af mors beskyttende mave. Din baby bærer tøjet dag og nat. Huden er ny og fin og med et GOTS certificeret produkt, er du sikker på, at huden ikke udsættes for nogen form for skadelig kemi, der kan udløse eller forværre allergier. Følsom babyhud har brug for beskyttelse og ikke yderligere påvirkning af farlige stoffer som optiske blegemidler, usunde farvestoffer eller nikkel tryklåse.


Heldragter til nyfødte

En heldragt kan være ideel, når man som nybagte forældre skal transportere sit barn hjem fra hospitalet for første gang. Når det sker, er det vigtigt, at baby er klædt godt og varmt på - særligt i de kolde måneder. Til de kolde måneder kan det være en god idé med en FLEECE heldragt med lynlås fra Müsli. Denne heldragt giver barnet en god komfort samtidig med, at den holder barnet varm. Denne dragt kan sagtens bruges som køredragt så længe barnet kan passe den.

Til de lune sommermåneder kan en tynd heldragt i bomuld være ideel. I udvalget finder du for eksempel ALFA heldragt med fødder fra Freds World. Heldragten har en kile mellem benene, som gør, at der er god plads til bleen. Dragten har også en tryklåslukning ned igennem dragtens, så man lettere kan foretage et tøjskifte, hvis det skulle blive nødvendigt.

Der kan være mange overvejelser i forbindelse med den dragt, som barnet skal fragtes hjem i, da den får en helt specielt betydning for den dag. Vi ønsker at gøre valget af heldragt nemmere for dig. Derfor har vi samlet et udvalg af flotte heldragter som emmer af høj kvalitet fra vores egne to mærker Müsli og Freds World.


Heldragter til alle børn

Vi ved, at der ikke er nogen børn der er ens. Derfor bærer vores udvalg også præg af forskellighed. Dragterne varierer i farve, mønster og materiale. Derfor har du gode muligheder for at finde en heldragt, som passer perfekt til dit barn. Fælles for dragterne er, at de er lavet af kvalitetsrige materialer såsom økologisk bomuld og genanvendt polyester. Derfor kan du med en heldragt fra Müsli eller Freds World være garanteret en holdbar heldragt, også selvom man måske har et meget aktivt barn, som slider på dragten.


Bæredygtig produktion

Alle vores heldragter er fremstillet af økologisk bomuld eller økologisk uld og er alle GOTS certificeret, da både materialet og produktionen årligt gennemgår kontrol af Global Organic Textile Standard. Certificeringen dokumenterer at økologi og bæredygtighed skinner igennem i alle processer lige fra dyrkning af råmaterialerne, behandling af metervarerne, produktion og arbejdsforhold, til et færdigt, rent produkt.


Køb en heldragt hos By Green Cotton

Hos By Green Cotton er du garanteret økologi for alle pengene. Økologi er lig med blødhed og høj kvalitet. Derfor finder du økologiske heldragter her på siden. På den måde er du garanteret at modtage heldragter der er produceret i høj kvalitet og som samtidig formår at holde sig bløde selv efter flere vask. Du slipper derfor for slidte heldragter samtidig med, at heldragterne kan gives videre, når dit barn ikke kan passe dem mere. Du opnår fri fragt ved køb over 500 kr.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en heldragt til baby?

En heldragt til baby er et super populært og praktisk stykke tøj, som er brugbar i mange sammenhæng. De kan både bruges som hverdagstøj, nattøj og når baby skal sove til middag i barnevognen. Heldragter har både lange ærmer og ben og findes både med og uden fødder. De fleste babyer og børn vil elske at have dem på. De er nemlig nemme at bevæge sig i, og holder kroppen lun.


Er der forskel på heldragt og natdragt?

Heldragt og natdragt er i bund og grund to ord for samme beklædningsgenstand, og der er ingen betydlig forskel på de to. Heldragter findes i flere forskellige varianter - nogle med fødder, andre uden. Heldragter kan bruges hele døgnet til babyer, og de er især oplagte for de små at sove i. Uanset om det er om natten eller i barnevogn.


Hvorfor bruge natdragt til baby?

Det er vigtigt at din baby ikke fryser, og derfor kan en natdragt anbefales. Babyer kan ikke selv temperaturregler i starten, og derfor er man nødt til at hjælpe dem på vej. Nogle babyer vil også have tendens til at sparke dynen af, og de vil hurtigt komme til at fryse hvis ikke de har noget på kroppen. Husk babyer er forskellige, og hvor meget tøj der er nødvendigt kan derfor variere.


Hvad størrelse skal man købe til en nyfødt?

Babystørrelser måles i cm, og det er derfor relativt nemt at finde ud af hvad størrelse din nyfødte baby skal bruge. Størrelserne springer 6 cm ad gangen. Den mindste størrelse man kan få er 44 cm, dernæst 50 cm osv. Til hospitalet kan det være en god ide både at have lidt med i størrelse 50 og 56, da ingen ved hvor stor din baby er og dette er de mest gængse størrelser for en nyfødt.


Hvor mange natdragter skal man have til baby?

Det er altid en god ide at have flere natdragter på lager, så du altid har en frisk, hvis der skulle ske et uheld. Har du 3-4 natdragter burde du være rimelig godt dækket ind. Du kan med fordel købe forskellige natdragter, så der både er nogle til koldt og varmt vejr. En natdragt i uld vil eksempelvis egne sig godt til vinterperioden, hvor der er behov for ekstra varmt tøj.


Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af tøj til børn, som rummer alt fra bodyer til overtøj til kjoler m.fl.


God fornøjelse!

View as Grid Liste

Items 1-32 of 54

Set Descending Direction
 1. BUMBLEBEE sommerdragt
  BUMBLEBEE sommerdragt
  229,00DKK
 2. SKY heldragt
  SKY heldragt
  249,00DKK
 3. SKY sommerdragt
  SKY sommerdragt
  229,00DKK
 4. PIRATE heldragt
  PIRATE heldragt
  249,00DKK
 5. PIRATE sommerdragt
  PIRATE sommerdragt
  229,00DKK
 6. ALFA STRIPE sommerdragt
  ALFA STRIPE sommerdragt
  229,00DKK
 7. ALFA STRIPE sommerdragt
  ALFA STRIPE sommerdragt
  229,00DKK
 8. POPLIN sommerdragt
  POPLIN sommerdragt
  299,00DKK
 9. AUTOMOBILE heldragt med bilprint
  AUTOMOBILE heldragt med bilprint
  249,00DKK
 10. AUTOMOBILE sommerdragt med lomme
  AUTOMOBILE sommerdragt med lomme
  229,00DKK
 11. FILIPENDULA sommerdragt med blomsterprint
  FILIPENDULA sommerdragt med blomsterprint
  249,00DKK
 12. STRIPE RIB sommerdragt
  STRIPE RIB sommerdragt
  229,00DKK
 13. STRIPE RIB sommerdragt
  STRIPE RIB sommerdragt
  229,00DKK
 14. POINTEL sommerdragt med flæser og hulmønster
  POINTEL sommerdragt med flæser og hulmønster
  229,00DKK
 15. POINTEL heldragt i hulmønster
  POINTEL heldragt i hulmønster
  279,00DKK
 16. FIONA POPLIN sommerdragt med blomsterprint
  FIONA POPLIN sommerdragt med blomsterprint
  249,00DKK
 17. DOT sommerdragt med prikker og flæseærmer
  DOT sommerdragt med prikker og flæseærmer
  219,00DKK
 18. MINI ME heldragt str. 44-74
  MINI ME heldragt str. 44-74
  249,00DKK
 19. MINI ME heldragt str. 44-74
  MINI ME heldragt str. 44-74
  249,00DKK
 20. AUTOMOBILE sommerdragt med bilprint
  AUTOMOBILE sommerdragt med bilprint
  219,00DKK
 21. FILIPENDULA sommerdragt med blomsterprint
  FILIPENDULA sommerdragt med blomsterprint
  299,00DKK
 22. CARDAMINE heldragt med blomsterprint
  CARDAMINE heldragt med blomsterprint
  249,00DKK
 23. DAISY heldragt med flæse og blomsterprint
  DAISY heldragt med flæse og blomsterprint
  249,00DKK
 24. WHALE heldragt med print af hvaler
  WHALE heldragt med print af hvaler
  249,00DKK
 25. ZODIAC heldragt med print af stjernehimlen
  ZODIAC heldragt med print af stjernehimlen
  249,00DKK
 26. POPPY heldragt
  POPPY heldragt
  249,00DKK
 27. ALFA heldragt med fødder
  ALFA heldragt med fødder
  209,00DKK
 28. ALFA heldragt med fødder
  ALFA heldragt med fødder
  209,00DKK
 29. 50%
  VILLOSA heldragt med blomsterprint
  VILLOSA heldragt med blomsterprint
  149,50DKK Før 299,00DKK
 30. 50%
  LETTER heldragt med bogstavprint
  LETTER heldragt med bogstavprint
  124,50DKK Før 249,00DKK
 31. 50%
  SWEAT smækbukser med lomme
  SWEAT smækbukser med lomme
  174,50DKK Før 349,00DKK
 32. 50%
  TRAIN spencer med lomme og togprint
  TRAIN spencer med lomme og togprint
  174,50DKK Før 349,00DKK
Page
per side