Loungewear

GOTS certificeret og Tencel Lyocell loungewear

Tøjet fra By Green Cotton er fremstillet i GOTS certificeret økologisk bomuld, hvilket betyder, at tøjet er fri for skadelige- og allergifremkaldende stoffer. Det betyder også, at tøjet er syet på fabrikker, som vi kan stå inde for og hvor vi kan sikre gode arbejdsforhold og en skånsom behandling af miljøet.

Noget af tøjet er fremstillet i materialet Tencel Lyocell, som udover at være et af de mest miljøvenlige materialer i tøjindustrien, så er det også virkelig blødt og behageligt at have på. Derudover sidder det utrolig godt på kroppen. Det er et meget åndbart materiale samt bakteriehæmmende materiale, som muligvis kan spare dig en vask eller to. Tøjet er fremstillet, så det har en god pasform, så man netop kan have det på, når man skal slappe af.


Forkæl dig selv med loungewear

Loungewear er blevet super populært, da loungewear i dag både indeholder god komfort og et funktionelt design. Loungewear er med andre ord kommet for at blive. Der findes ikke noget bedre, end at kunne hoppe i sit mest behagelige tøj, når man kommer hjem fra en stressfyldt arbejdsdag. Derfor bør du forkæle dig selv med lækkert loungewear, så du kan slappe af på bedst mulig vis. Her på siden finder du både lang- og kortærmede t-shirts, leggings, kimonoer, kjoler og loungesæt. Du kan derfor med sikkerhed finde noget loungewear, som passer til dig.


Køb loungewear til kvinder hos By Green Cotton

Loungewear til kvinder er et must have til dig der elsker at slappe af i tøj, der både er blødt, behageligt og som har den rette pasform. Vores loungewear er lavet af høj kvalitet og derfor kan du være sikker på at have loungewear, som beholder blødheden og den perfekte pasform selv efter utallige vask. Vores loungewear er lavet i et enkelt design, i ensfarvede farver. Du har derfor rig mulighed for at mixe farverne eller matche tøjet med resten af dit klædeskab. Du opnår fri fragt ved køb over 500 kr.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på loungewear og pyjamas?

Den store forskel på loungewear og pyjamas er, at pyjamas er beregnet til at sove i, imens loungewear er beregnet til afslapning. Loungewear er steppet over pyjamas, når der skal hygges derhjemme. Loungewear er blevet utrolig populært og rummer både en god pasform, komfort og et flot design.


Hvad definerer loungewear?

Loungewear kan defineres som afslappende tøj med et funktionelt design. Loungewear kan bruges i mange sammenhænge. Du kan for eksempel hoppe i dit loungewear efter en travl arbejdsdag eller hoppe i det i weekenden, hvor den står på sofahygge med familien. Du kan også sagtens have det på, når der skal handles eller gås en tur med hunden. Det er i bund og grund fantasien, der sætter grænser for, hvornår du kan bruge loungewear.


Hvordan skal loungewear vaskes?

Loungewear skal maskinvaskes ved 30°. Tøjet tåler hverken rens eller tørretumbler. Derudover skal det gerne vaskes med lignende farver, så det beholder sin flotte farve. Ønsker du tøjet tørt i en fart kan du eventuelt stryge eller dampe det ved medium temperatur. Følger du vaskeanvisningen vil du opleve, at tøjet har en god holdbarhed og lang levetid.


Hvor kan man købe loungewear?

Loungewear til kvinder kan fås mange steder. Du finder for eksempel loungewear til kvinder hos by Green Cotton med god komfort, pasform og i et enkelt design. Med loungewear har du mulighed for at slappe af på bedst mulig vis. Loungewear fra By Green Cotton er indbegrebet af bæredygtige og bløde tekstiler, som gør, at du har mulighed for den rette afslapning med god samvittighed.

View as Grid Liste

10 Items

Set Descending Direction
 1. Lounge sæt med bindebånd
  Lounge sæt med bindebånd
  549,00DKK
 2. Lounge sæt med bindebånd
  Lounge sæt med bindebånd
  549,00DKK
 3. Lounge kjole
  Lounge kjole
  349,00DKK
 4. Lounge kjole
  Lounge kjole
  349,00DKK
 5. Lounge sæt med korte ben og ærmer
  Lounge sæt med korte ben og ærmer
  399,00DKK
 6. Lounge sæt med korte ben og ærmer
  Lounge sæt med korte ben og ærmer
  399,00DKK
 7. Kimono
  Kimono
  549,00DKK
 8. Kimono
  Kimono
  549,00DKK
 9. Oversized Lounge T-Shirt
  Oversized Lounge T-Shirt
  299,00DKK
 10. Oversized Lounge T-Shirt
  Oversized Lounge T-Shirt
  299,00DKK
per side