Sidste chance ❤ Køb din lykkepose her

Om by Green Cotton

Green Cotton har eksisteret siden 1986, hvor grundlæggeren Leif Nørgaard begyndte at interessere sig for miljø og tekstiler, før mange andre tænkte tanken. Igennem alle disse år har virksomheden bag Green Cotton - Novotex - modtaget en imponerende mængde af priser, som bevis på det seriøse arbejde vi har gjort for at gøre tekstilindustrien mere miljøvenlig.

Verdens første T-shirt af certificeret økologisk bomuld

Vi modtog blandt andet en pris for at være med til at dyrke den første bomuld nogensinde, der blev certificeret af et uafhængigt institut.
Af den bomuld lavede vi Verdens første T-shirt af certificeret økologisk bomuld, som Katharine Hamnett designede i 1991.

I dag er by Green Cotton, certificeret i overensstemmelse med ISO 9001 (kvalitetsledelse) og ISO 14001 (miljøledelse). Virksomheden er også certificeret til GOTS.

Green Cotton står bag de to børnetøjsmærker, som forhandles her i webshoppen; Müsli by Green Cotton og Fred´s World by Green Cotton.

Tøjet til vores kære små skal være smart og holdbart. Og når tøjet så også er af økologisk bomuld, miljøvenligt fremstillet og fri for skadelige kemikalier, er det endnu bedre for både forældre og børn.
Tøjet er designet med en Skandinavisk tilgang til børns udvikling. Der er ikke så mange prinsesser og prinser, men aktive børn med lyst til livet i praktisk men smart tøj. Tøjet fra alle tre mærker er GOTS certificeret – den strengeste mærkningsordning på markedet i dag. Vores regntøj er Oeko-Tex certified og vores overtøj er Bluesign.